Makale Başlıkları Hide
- İphone 6s Olduğunu Nasıl Anlarız?
- 1. İphone 6s’in ekranı nasıl?
- 2. İphone 6s’in tasarımı nasıl?
- 3. İphone 6s’in işletim sistemi nedir?
- 4. İphone 6s’in kamerası nasıl?
- 5. İphone 6s’in performansı nasıl?
- 6. İphone 6s’in batarya ömrü nasıl?
- 7. İphone 6s’in depolama kapasitesi nasıl?
- 8. İphone 6s’in suya dayanıklılığı var mı?
- 9. İphone 6s’in parmak izi okuyucusu var mı?
- 10. İphone 6s’in hangi renk seçenekleri var?
- 11. İphone 6s’in ekranı hangi teknolojiyi kullanıyor?
- 12. İphone 6s’in ses kalitesi nasıl?
- 13. İphone 6s’in ağırlığı ne kadar?
- 14. İphone 6s’in 4G desteği var mı?
- 15. İphone 6s’in ekranı ne kadar parlaklık sunar?
- 16. İphone 6s’in SIM kart türü nedir?
- 17. İphone 6s’in fiyatı nedir?
- 18. İphone 6s’in garanti süresi ne kadardır?
- 19. İphone 6s’in pil değişimi nasıl yapılır?
- İphone 6s Olduğunu Nasıl Anlarız?
İphone 6s Olduğunu Nasıl Anlarız? İphone 6s olduğunu anlamak için birkaç belirti vardır. İlk olarak, cihazın üzerinde “İphone 6s” yazması gerekmektedir. Ayrıca, cihazın tasarımı da İphone 6s ile uyumlu olmalıdır. İphone 6s’in karakteristik özellikleri olan 3D Touch ve Live Photos gibi özelliklerin bulunması da önemlidir. Ayrıca, cihazın işletim sistemi iOS 9 veya daha yeni bir sürüm olmalıdır. İphone 6s’in kamerası da diğer modellere göre daha iyidir, bu da bir belirtidir. Eğer cihazda bu özellikler ve belirtiler mevcutsa, o zaman İphone 6s olduğunu söyleyebiliriz.
İçindekiler
İphone 6s ekranında 4.7 inç boyutu bulunur.
12 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera bulunan İphone 6s olabilir.
64-bit mimarili işletim sistemi olanlar İphone 6s olabilir.
16GB, 32GB, 64GB veya 128GB depolama seçenekleri olanlar İphone 6s olabilir.
İOS 9 işletim sistemiyle gelen cihazlar İphone 6s olabilir.
İçindekiler
İphone 6s Olduğunu Nasıl Anlarız?
İphone 6s olduğunu nasıl anlayabileceğimiz konusunda bazı ipuçları bulunmaktadır. İşte size İphone 6s’in nasıl anlaşılacağına dair bazı önemli bilgiler:
1. İphone 6s’in ekranı nasıl?
İphone 6s’in ekranı 4.7 inç büyüklüğünde ve Retina HD teknolojisine sahiptir. Ekranın çözünürlüğü 1334×750 pikseldir.
2. İphone 6s’in tasarımı nasıl?
İphone 6s, alüminyum gövdeye sahip şık bir tasarıma sahiptir. Ön yüzdeki ekran, çerçevelerle çevrilidir ve arka kısmında kamera ve Apple logosu bulunur.
3. İphone 6s’in işletim sistemi nedir?
İphone 6s, Apple’ın iOS işletim sistemini kullanır. İşletim sistemi, kullanıcı dostu bir arayüze sahip olup, birçok uygulama ve özelliği destekler.
4. İphone 6s’in kamerası nasıl?
İphone 6s’in arka kamerası 12 megapikseldir ve 4K video çekimini destekler. Ön kamera ise 5 megapikseldir ve yüksek kaliteli selfie çekimleri yapmanızı sağlar.
5. İphone 6s’in performansı nasıl?
İphone 6s, Apple’ın A9 çipini kullanır ve 2GB RAM’e sahiptir. Bu sayede hızlı ve akıcı bir performans sunar. Oyun oynama, çoklu görevler ve uygulama kullanımı için ideal bir cihazdır.
6. İphone 6s’in batarya ömrü nasıl?
İphone 6s’in bataryası, normal kullanımda bir gün boyunca dayanabilir. Ancak yoğun kullanımda batarya süresi kısalabilir. Hızlı şarj özelliği sayesinde bataryayı daha hızlı bir şekilde doldurabilirsiniz.
7. İphone 6s’in depolama kapasitesi nasıl?
İphone 6s, 16GB, 32GB, 64GB ve 128GB olmak üzere farklı depolama seçenekleri sunar. İhtiyaçlarınıza göre uygun olanı seçebilirsiniz.
8. İphone 6s’in suya dayanıklılığı var mı?
İphone 6s, suya ve toza dayanıklı değildir. Su geçirmez bir yapıya sahip değildir, bu nedenle suya maruz kalmamaya dikkat etmelisiniz.
9. İphone 6s’in parmak izi okuyucusu var mı?
Evet, İphone 6s’in ana ekran düğmesi üzerinde parmak izi okuyucusu bulunur. Bu özellik sayesinde cihazınızı güvenli bir şekilde kilitleyebilir ve ödemeler yapabilirsiniz.
10. İphone 6s’in hangi renk seçenekleri var?
İphone 6s, gümüş, uzay grisi, altın ve roze altın olmak üzere farklı renk seçenekleri sunar. Kişisel tercihinize göre bir renk seçebilirsiniz.
11. İphone 6s’in ekranı hangi teknolojiyi kullanıyor?
İphone 6s’in ekranı, 3D Touch teknolojisini kullanır. Bu teknoloji sayesinde ekran üzerinde farklı basınç seviyelerini algılayabilir ve buna göre farklı işlevler gerçekleştirebilirsiniz.
12. İphone 6s’in ses kalitesi nasıl?
İphone 6s, yüksek kaliteli stereo hoparlörler sayesinde mükemmel bir ses deneyimi sunar. Müzik dinlerken veya video izlerken kaliteli sesin keyfini çıkarabilirsiniz.
13. İphone 6s’in ağırlığı ne kadar?
İphone 6s’in ağırlığı yaklaşık olarak 143 gramdır. Bu sayede hafif ve taşınabilir bir cihazdır.
14. İphone 6s’in 4G desteği var mı?
Evet, İphone 6s 4G LTE desteğine sahiptir. Hızlı internet bağlantısı için 4G ağını kullanabilirsiniz.
15. İphone 6s’in ekranı ne kadar parlaklık sunar?
İphone 6s’in ekranı 500 nit parlaklık sunar. Bu sayede dış mekanlarda bile ekranı rahatlıkla okuyabilirsiniz.
16. İphone 6s’in SIM kart türü nedir?
İphone 6s, nano SIM kartları destekler. SIM kartınızı bu boyuta uygun olarak kesmeniz veya yeni bir nano SIM kart temin etmeniz gerekmektedir.
17. İphone 6s’in fiyatı nedir?
İphone 6s’in fiyatı, depolama kapasitesi ve satın alınacak yer gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterir. Güncel fiyatları Apple resmi web sitesinden veya yetkili satıcılardan öğrenebilirsiniz.
18. İphone 6s’in garanti süresi ne kadardır?
İphone 6s’in garanti süresi genellikle 1 yıldır. Ancak, bazı satıcılarda veya Apple’ın belirlediği kampanyalarda garanti süresi uzatılmış olabilir. Garanti koşullarını ve süresini satın almadan önce kontrol etmeniz önemlidir.
19. İphone 6s’in pil değişimi nasıl yapılır?
İphone 6s’in pil değişimi için Apple yetkili servisine veya yetkili bir teknik servise başvurmanız gerekmektedir. Pil değişimi uzmanlar tarafından yapılmalıdır ve orijinal Apple parçaları kullanılmalıdır.
İphone 6s Olduğunu Nasıl Anlarız?
İphone 6s nasıl anlarız? |
Model numarası A1633, A1688 veya A1700 olanlar İphone 6s olabilir. |
Arka kapağında “iPhone” yerine “S” yazanlar İphone 6s olabilir. |
3D Touch özelliği olan cihazlar İphone 6s olabilir. |
İşlemci olarak A9 çipi bulunanlar İphone 6s olabilir. |
İphone 6s ekranında 4.7 inç boyutu bulunur.
12 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera bulunan İphone 6s olabilir.
64-bit mimarili işletim sistemi olanlar İphone 6s olabilir.
16GB, 32GB, 64GB veya 128GB depolama seçenekleri olanlar İphone 6s olabilir.
İOS 9 işletim sistemiyle gelen cihazlar İphone 6s olabilir.