Makale Başlıkları Hide
- İphone 6s Plus Kaç Lira?
- İphone 6s Plus’un Özellikleri Nelerdir?
- İphone 6s Plus Hangi Renk Seçenekleri Mevcuttur?
- İphone 6s Plus’un Batarya Ömrü Nasıldır?
- İphone 6s Plus’un Kamera Özellikleri Nelerdir?
- İphone 6s Plus’un İşletim Sistemi Güncellenebilir mi?
- İphone 6s Plus’un Depolama Kapasitesi Nasıl Genişletilebilir?
- İphone 6s Plus’un Ekran Boyutu Kaç İnçtir?
- İphone 6s Plus Su Geçirmez mi?
- İphone 6s Plus’un Parmak İzi Okuyucusu Var mı?
- İphone 6s Plus’un Ağırlığı Ne Kadardır?
- İphone 6s Plus’un Pil Ömrü Ne Kadar Sürer?
- İphone 6s Plus’un Şarj Süresi Ne Kadardır?
- İphone 6s Plus Hangi İşletim Sistemine Sahiptir?
- İphone 6s Plus’un Hafıza Kapasitesi Nasıldır?
- İphone 6s Plus’un İşlemcisi Hangi Modeldir?
- İphone 6s Plus’un Ekranı Hangi Teknolojiyle Üretilmiştir?
- İphone 6s Plus’un Hangi Renk Seçenekleri Mevcuttur?
- İphone 6s Plus’un Hangi Versiyonları Mevcuttur?
- İphone 6s Plus’un Hangi Aksesuarlarıyla Birlikte Gelir?
- İphone 6s Plus’un Garanti Süresi Ne Kadardır?
- İphone 6s Plus’un Hangi İşletim Sistemine Güncellenebilir?
- İphone 6s Plus Kaç Lira?
İphone 6s Plus Kaç Lira? sorusu, birçok kişinin aklını kurcalayan bir konudur. İphone 6s Plus modeli, teknoloji tutkunlarının beğenisini kazanan bir akıllı telefondur. Bu telefonun fiyatı, birçok faktöre bağlı olarak değişiklik gösterebilir. İkinci el piyasada da tercih edilen bir model olan İphone 6s Plus, performansı ve kullanım kolaylığıyla dikkat çekmektedir. Ülkemizde birçok elektronik mağazada ve online platformda bu telefonun fiyatını bulmak mümkündür. İphone 6s Plus’ın fiyatı, özellikleri, bellek kapasitesi ve garanti süresine göre değişiklik gösterebilir. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun bir seçim yapmak için araştırma yapmanız önemlidir.
İçindekiler
Ekran: 5.5 inç büyüklüğünde Retina HD ekran
İşlemci: A9 çip
Kamera: 12 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera
Hafıza: 16GB, 32GB, 64GB veya 128GB depolama seçenekleri
Pil Ömrü: Yaklaşık 14 saat konuşma süresi
İşletim Sistemi: iOS 9, güncellenebilir
Gümüş
Altın
Gri
Gül Altın
Uzay Grisi
Şarj Adaptörü: Telefonunuzu şarj etmek için kullanabileceğiniz adaptör
Şarj Kablosu: Telefonunuzu şarj etmek veya bilgisayara bağlamak için kullanabileceğiniz USB kablosu
Kulaklık: Müzik dinlemek veya telefon görüşmeleri yapmak için kullanabileceğiniz kulaklık
Sim Kart İğnesi: Sim kartınızı takmak veya çıkarmak için kullanabileceğiniz iğne
En son çıkan İphone 6s Plus modelleri güncel fiyatlarla satışta.
İphone 6s Plus kamerası yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekmenizi sağlar.
İphone 6s Plus ekranı 5.5 inç büyüklüğündedir ve retina çözünürlüğe sahiptir.
İnternet üzerinden İphone 6s Plus satın almak için güvenilir siteleri tercih edin.
İphone 6s Plus performansı yüksek işlemci ve RAM ile sorunsuz çalışır.
İçindekiler
İphone 6s Plus Kaç Lira?
İphone 6s Plus, Türkiye’de farklı satış noktalarında ve internet üzerinde farklı fiyatlarla satılmaktadır. Fiyatlar, telefonun yeni veya ikinci el olmasına, depolama kapasitesine ve satıcının politikalarına göre değişebilir. İphone 6s Plus’un fiyatı genellikle 2000 TL ile 4000 TL arasında değişmektedir.
İphone 6s Plus’un Özellikleri Nelerdir?
İphone 6s Plus, Apple’ın 2015 yılında piyasaya sürdüğü bir akıllı telefondur. Telefonun ana özellikleri şunlardır:Ekran: 5.5 inç büyüklüğünde Retina HD ekran
İşlemci: A9 çip
Kamera: 12 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera
Hafıza: 16GB, 32GB, 64GB veya 128GB depolama seçenekleri
Pil Ömrü: Yaklaşık 14 saat konuşma süresi
İşletim Sistemi: iOS 9, güncellenebilir
İphone 6s Plus Hangi Renk Seçenekleri Mevcuttur?
İphone 6s Plus, farklı renk seçenekleriyle sunulmaktadır. Bu renk seçenekleri şunlardır:Gümüş
Altın
Gri
Gül Altın
Uzay Grisi
İphone 6s Plus’un Batarya Ömrü Nasıldır?
İphone 6s Plus’un batarya ömrü kullanıma bağlı olarak değişebilir. Telefonun pil ömrü, kullanım alışkanlıklarına ve ayarlamalara bağlı olarak farklılık gösterebilir. Genel olarak, İphone 6s Plus, tipik bir kullanımda bir gün boyunca dayanabilir. Ancak yoğun kullanımda veya pil ömrünü etkileyen uygulamaların kullanımında bu süre daha kısa olabilir.
İphone 6s Plus’un Kamera Özellikleri Nelerdir?
İphone 6s Plus’un kamerası oldukça gelişmiş özelliklere sahiptir. Telefonun arka kamerası 12 megapiksel çözünürlüğe sahiptir ve otomatik odaklama, otomatik HDR, panorama çekimi ve yüz algılama gibi özellikler sunar. Ayrıca, 4K video kaydı yapabilme özelliği de bulunur. Ön kamera ise 5 megapiksel çözünürlüğe sahiptir ve Retina flaş özelliği ile düşük ışıkta daha iyi selfie çekimleri yapmanızı sağlar.
İphone 6s Plus’un İşletim Sistemi Güncellenebilir mi?
Evet, İphone 6s Plus’un işletim sistemi güncellenebilir. Telefon, iOS 9 işletim sistemiyle piyasaya sürüldü, ancak Apple düzenli olarak yeni güncellemeler sunmaktadır. Güncellemeleri yükleyerek, telefonunuzun işletim sistemi en son sürümde çalışmasını sağlayabilir ve yeni özelliklere erişebilirsiniz.
İphone 6s Plus’un Depolama Kapasitesi Nasıl Genişletilebilir?
İphone 6s Plus’un depolama kapasitesi maalesef genişletilemez. Telefonunuzda daha fazla depolama alanı sağlamak için bulut depolama hizmetlerini veya harici depolama cihazlarını kullanabilirsiniz. Ayrıca, gereksiz dosyaları silerek veya fotoğrafları ve videoları başka bir cihaza aktararak da depolama alanı açabilirsiniz.
İphone 6s Plus’un Ekran Boyutu Kaç İnçtir?
İphone 6s Plus’un ekranı 5.5 inç büyüklüğündedir. Bu büyük ekran, daha geniş bir görüntüleme deneyimi sunar ve video izlemek, oyun oynamak veya çoklu görev yapmak için idealdir.
İphone 6s Plus Su Geçirmez mi?
Hayır, İphone 6s Plus su geçirmez değildir. Telefonun suya dayanıklı veya su geçirmez bir tasarımı yoktur. Su veya sıvı teması telefonunuzun zarar görmesine neden olabilir, bu yüzden suya maruz kalmamasına dikkat etmek önemlidir.
İphone 6s Plus’un Parmak İzi Okuyucusu Var mı?
Evet, İphone 6s Plus’un parmak izi okuyucusu olan bir ana ekran düğmesi bulunmaktadır. Bu özellik, telefonunuzu güvenli bir şekilde kilitlemenizi ve parolanızı veya şifrenizi her seferinde girmeniz gerekmeden telefonunuzu açmanızı sağlar. Parmak izi okuyucusu ayrıca Apple Pay gibi ödeme uygulamalarında da kullanılabilir.
İphone 6s Plus’un Ağırlığı Ne Kadardır?
İphone 6s Plus’un ağırlığı yaklaşık olarak 192 gramdır. Bu, telefonun biraz daha ağır olduğu anlamına gelir, ancak hala taşınabilir ve kullanışlı bir boyuttadır.
İphone 6s Plus’un Pil Ömrü Ne Kadar Sürer?
İphone 6s Plus’un pil ömrü kullanım alışkanlıklarına ve ayarlamalara bağlı olarak değişebilir. Genel olarak, telefon tipik bir kullanımda bir gün boyunca dayanabilir. Ancak yoğun kullanımda veya pil ömrünü etkileyen uygulamaların kullanımında bu süre daha kısa olabilir.
İphone 6s Plus’un Şarj Süresi Ne Kadardır?
İphone 6s Plus’un şarj süresi kullanılan şarj cihazına ve şarj kablosuna bağlı olarak değişebilir. Genellikle telefonun tam şarj olması yaklaşık 2 ila 3 saat sürer. Hızlı şarj teknolojileri kullanarak şarj süresini kısaltmak mümkün olabilir.
İphone 6s Plus Hangi İşletim Sistemine Sahiptir?
İphone 6s Plus, iOS işletim sistemine sahiptir. Telefonun piyasaya sürüldüğü dönemde iOS 9 işletim sistemiyle gelmiştir, ancak Apple düzenli olarak yeni güncellemeler sunmaktadır. Güncellemeleri yükleyerek, telefonunuzun işletim sistemi en son sürümde çalışmasını sağlayabilir ve yeni özelliklere erişebilirsiniz.
İphone 6s Plus’un Hafıza Kapasitesi Nasıldır?
İphone 6s Plus’un farklı hafıza seçenekleri bulunmaktadır. Telefon, 16GB, 32GB, 64GB veya 128GB depolama kapasiteli modelleriyle sunulmaktadır. Hafıza seçeneğini telefonunuzun depolama ihtiyaçlarına göre seçebilirsiniz.
İphone 6s Plus’un İşlemcisi Hangi Modeldir?
İphone 6s Plus’un işlemcisi A9 çiptir. Bu çip, daha hızlı ve daha verimli bir performans sağlar ve telefonunuzun uygulamaları ve oyunları daha hızlı çalıştırmasını sağlar.
İphone 6s Plus’un Ekranı Hangi Teknolojiyle Üretilmiştir?
İphone 6s Plus’un ekranı Retina HD teknolojisi kullanılarak üretilmiştir. Bu teknoloji, daha yüksek çözünürlük, daha canlı renkler ve daha keskin görüntüler sunar. Ayrıca, ekran aynı zamanda 3D Touch özelliğini de destekler.
İphone 6s Plus’un Hangi Renk Seçenekleri Mevcuttur?
İphone 6s Plus, farklı renk seçenekleriyle sunulmaktadır. Bu renk seçenekleri şunlardır: Gümüş, Altın, Gri, Gül Altın ve Uzay Grisi. Bu renkler arasından telefonunuzun tarzını yansıtan bir seçim yapabilirsiniz.
İphone 6s Plus’un Hangi Versiyonları Mevcuttur?
İphone 6s Plus, farklı depolama kapasiteleri ve renk seçenekleriyle sunulmaktadır. Telefonun farklı versiyonları şunlardır: 16GB Gümüş, 32GB Altın, 64GB Gri, 128GB Gül Altın ve Uzay Grisi. Bu versiyonlar arasından ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize uygun olanı seçebilirsiniz.
İphone 6s Plus’un Hangi Aksesuarlarıyla Birlikte Gelir?
İphone 6s Plus, kutu içeriği olarak şu aksesuarları içerir:Şarj Adaptörü: Telefonunuzu şarj etmek için kullanabileceğiniz adaptör
Şarj Kablosu: Telefonunuzu şarj etmek veya bilgisayara bağlamak için kullanabileceğiniz USB kablosu
Kulaklık: Müzik dinlemek veya telefon görüşmeleri yapmak için kullanabileceğiniz kulaklık
Sim Kart İğnesi: Sim kartınızı takmak veya çıkarmak için kullanabileceğiniz iğne
İphone 6s Plus’un Garanti Süresi Ne Kadardır?
İphone 6s Plus’un garanti süresi 2 yıldır. Apple, telefonunuzda oluşabilecek üretim hatalarına karşı 2 yıl boyunca garanti sağlar. Garanti kapsamında telefonunuzdaki sorunları Apple Yetkili Servis Merkezleri’nde ücretsiz olarak çözebilirsiniz.
İphone 6s Plus’un Hangi İşletim Sistemine Güncellenebilir?
İphone 6s Plus, iOS işletim sistemiyle piyasaya sürüldü. Telefonunuzun işletim sistemini en son sürüme güncelleyerek, yeni özelliklere ve güvenlik güncellemelerine erişebilirsiniz. Apple düzenli olarak yeni iOS sürümleri sunar ve genellikle birkaç yıl boyunca güncelleme desteği sağlar.
İphone 6s Plus Kaç Lira?
İphone 6s Plus fiyatı 2.500 TL’den başlamaktadır. |
En uygun İphone 6s Plus fiyatları için indirimleri takip edin. |
İphone 6s Plus özellikleri arasında 12 MP kamera bulunmaktadır. |
İkinci el İphone 6s Plus fiyatları 1.500 TL civarında başlamaktadır. |
İphone 6s Plus bataryası uzun ömürlüdür ve hızlı şarj özelliği bulunur. |
En son çıkan İphone 6s Plus modelleri güncel fiyatlarla satışta.
İphone 6s Plus kamerası yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekmenizi sağlar.
İphone 6s Plus ekranı 5.5 inç büyüklüğündedir ve retina çözünürlüğe sahiptir.
İnternet üzerinden İphone 6s Plus satın almak için güvenilir siteleri tercih edin.
İphone 6s Plus performansı yüksek işlemci ve RAM ile sorunsuz çalışır.