İphone Fotoğraflar İclouda Nasıl Yedeklenir?

theking

Üye
Tepkime
21
Coin
175,523
Sevdiklerinle paylaşmayı unutma !
İphone Fotoğraflar İclouda Nasıl Yedeklenir? İphone fotoğraflarınızı iCloud‘a yedeklemek, önemli verilerinizi güvende tutmanın en iyi yollarından biridir. İphone’unuzdaki fotoğrafları iCloud‘a nasıl yedekleyeceğinizi öğrenmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. Öncelikle, Ayarlar uygulamasını açın ve iCloud‘a dokunun. Ardından, iCloud Yedekleme‘yi açın ve Fotoğraflar seçeneğini etkinleştirin. Bu şekilde, fotoğraflarınız otomatik olarak iCloud‘a yedeklenecektir. Yedekleme işlemi tamamlandığında, fotoğraflarınızı iCloud‘dan geri yükleyebilirsiniz. Fotoğraflar uygulamasını açın ve Albümler sekmesine dokunun. Son olarak, iCloud albümünü seçin ve yedeklenen fotoğrafları indirin. İşte bu kadar! Artık fotoğraflarınız güvende ve her zaman erişilebilir olacak.
İçindekiler

İphone Fotoğraflar İclouda Nasıl Yedeklenir?​

İphone’unuzdaki fotoğraflarınızı iCloud’a yedeklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: İphone’unuzun Ayarlar uygulamasını açın.
2. Adım: Profilinizin üzerine dokunun ve ardından iCloud’a dokunun.
3. Adım: iCloud Yedekleme seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
4. Adım: Yedeklemeyi etkinleştirmek için Yeşil renkteki “iCloud Yedekle” düğmesine dokunun.
5. Adım: Yedeklemeyi başlatmak için “Şimdi Yedekle” seçeneğine dokunun.
6. Adım: İphone’unuzun Wi-Fi bağlantısı olduğundan emin olun, çünkü yedekleme Wi-Fi üzerinden gerçekleştirilir.
7. Adım: Yedekleme tamamlandığında, Ayarlar> Profil> iCloud> Depolama> Yedekleme Yönet’i takip ederek yedekleme durumunu kontrol edebilirsiniz.
8. Adım: Fotoğraflarınızı geri yüklemek istediğinizde, Ayarlar> Profil> iCloud> Fotoğraflar’a gidin ve “iCloud Fotoğrafları” seçeneğini etkinleştirin.
Önemli Not: İphone’unuzdaki tüm fotoğraflarınızı iCloud’a yedeklediğinizden emin olun. iCloud yedeklemesi, fotoğraflarınızı güvende tutmanın ve yeni bir cihaza geçiş yaparken fotoğraflarınızı geri yüklemenin en iyi yoludur.

İphone’da Fotoğraflar Nasıl iCloud’a Yedeklenir?​

İphone’unuzdaki fotoğrafları iCloud’a yedeklemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Ayarlar uygulamasını açın.
2. Adım: Profilinize dokunun ve ardından iCloud’a gidin.
4. Adım: “iCloud Yedekle” düğmesine dokunarak yedeklemeyi etkinleştirin.
5. Adım: “Şimdi Yedekle” seçeneğine dokunarak yedeklemeyi başlatın.
6. Adım: Yedeklemenin tamamlanması için Wi-Fi bağlantınızın olduğundan emin olun.
7. Adım: Yedekleme tamamlandığında, Ayarlar> Profil> iCloud> Depolama> Yedekleme Yönet seçeneğine giderek yedekleme durumunu kontrol edebilirsiniz.
8. Adım: Fotoğraflarınızı geri yüklemek istediğinizde, Ayarlar> Profil> iCloud> Fotoğraflar’a gidin ve “iCloud Fotoğrafları” seçeneğini etkinleştirin.
Önemli Not: İphone’unuzdaki tüm fotoğraflarınızı iCloud’a yedeklemek, fotoğraflarınızı güvende tutmanızı ve yeni bir cihaza geçtiğinizde kolayca geri yüklemenizi sağlar. Wi-Fi bağlantınızın stabil olduğundan ve yeterli depolama alanınızın olduğundan emin olun.

İphone’da Bulunan Fotoğraflar Nasıl iCloud’a Yedeklenir?​

İphone’unuzdaki fotoğrafları iCloud’a yedeklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Ayarlar uygulamasını açın.
2. Adım: Profilinize dokunun ve ardından iCloud’a gidin.
4. Adım: “iCloud Yedekle” düğmesine dokunarak yedeklemeyi etkinleştirin.
5. Adım: “Şimdi Yedekle” seçeneğine dokunarak yedeklemeyi başlatın.
6. Adım: Yedeklemenin tamamlanması için Wi-Fi bağlantınızın olduğundan emin olun.
7. Adım: Yedekleme tamamlandığında, Ayarlar> Profil> iCloud> Depolama> Yedekleme Yönet seçeneğine giderek yedekleme durumunu kontrol edebilirsiniz.
Önemli Not: İphone’unuzdaki tüm fotoğraflarınızı iCloud’a yedeklemek, fotoğraflarınızın güvende olmasını ve yeni bir cihaza geçiş yaparken kolayca geri yüklemenizi sağlar. Wi-Fi bağlantınızın stabil olduğundan ve yeterli depolama alanınızın olduğundan emin olun.

İphone Fotoğraflar İclouda Nasıl Yedeklenir?​

İphone fotoğraflarınızı iCloud’a yedeklemek için Ayarlar’a gidin.
İçindeki adınıza tıklayın ve ardından iCloud’a dokunun.
Resimler’i seçin ve ardından iCloud Fotoğrafları’nı etkinleştirin.
Yedeklemeyi başlatmak için Ayarlar > iCloud > iCloud Yedekleme’ye gidin.
İşte, fotoğraflarınız artık iCloud’da yedekleniyor!

Yedekleme işlemi tamamlandığında, fotoğraflarınız tüm cihazlarınızda senkronize olacak.
İphone’unuzdaki fotoğraflarınızı silseniz bile, iCloud’da yedeklendiği sürece güvende kalır.
İCloud’da yedeklenen fotoğraflarınıza her zaman erişebilirsiniz.
İPhone’unuzda yer açmak için fotoğraflarınızı iCloud’da yedekleyebilirsiniz.
İCloud Fotoğrafları özelliğini kullanarak fotoğraflarınızı otomatik olarak yedekleyebilirsiniz.

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt