Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

iPhone Ucus Modu Nedir?

Editör

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
Editör

iPhone Uçuş Modu Nedir?​

Telefonunuzu kapatmadan uçak moduna getirdiğinizde telefonunuzun sinyalleri kesilir, arama yapamaz ya da çağrı ve mesaj alamazsınız ancak müzik dinleyebilir, video izleyebilir, e-posta ve mesajlarınızı okuyabilir, takvim notlar ve hesap makinasını kullanabilirsiniz.

iPhone uçak modu nerede?​

iPhone uçak modu nerede?
Uçak Modu’nu açma Ayrıca, Ayarlar’a gidip Uçak Modu’na da dokunabilirsiniz. iPhone ve Apple Watch’unuzu, eşlenmiş aygıtın Uçak Modu ayarını yansıtacak şekilde ayarlayabilirsiniz. iPhone’unuzdaki Watch uygulamasına gidin ve Genel > Uçak Modu > iPhone’u Yansıt’a dokunun.

Uçak modundan nasıl çıkılır?​

Yöntem 1:
- Adım 1: Ana ekranda Uygulamalar Menüsüne dokunun.
- Adım 2: Sistem ayarları’na dokunun .
- Adım 3: Diğer
- Adım 1: Ana ekranda sağ alt kısımdaki Durum çubuğuna dokunun.
- Adım 2: Ayarlar simgesine dokunun.
- Adım 3: Açmak / kapatmak için Uçak modu düğmesine dokunun.

Uçak modunda WhatsApp mesaj gelir mi?​

Uçak modunda WhatsApp mesaj gelir mi?
Ama uçak modunda kullanmanın bazı avantajları var. Mesela Facebook Messenger, WhatsApp, Snapchat gibi uygulamalar, size gelen mesajları okuduğunuzu karşı tarafa bildiriyorlar. Bazıları bu işlevi devre dışı bırakmanıza izin veriyor, ancak bu durumda gönderdiğiniz mesajların okunup okunmadığı size gösterilmiyor.
Uçak Modu nerede?​
Uçuş modunu açmak veya kapatmak için görev çubuğunda Ağ simgesini ve ardından Uçak modu öğesini seçin.

Uçakta bluetooth açılır mı?​

Uçakta bluetooth açılır mı?
Uçuşta kullanımı kesin olarak yasak olan cihazlar: Cep telefonları, telsizler, uzaktan kumandalı oyuncaklar, hoparlörlü cihazlar, yazıcılar, kayıt durumunda olan mini disk cihazları, büyük müzik setleri, kulaklığı olmayan cep radyoları, küçük televizyonlar ve bluetooth alıcıları.

Uçak modunda telefon kapalı mı?​

Uçak modunda mobil hizmet ile bağlantı kurulmadığından kısa mesaj veya çağrı işlevleri çalışmayacaktır. Sizi arayanlar, telefonunuz kapalıyken olduğu gibi sesli mesaja yönlendirilirler.

Samsung uçak modu nasıl kapatılır?​

Samsung uçak modu nasıl kapatılır?

iPhone Uçuş Modu, telefonun sinyallerini kestiği ve kablosuz iletişimi devre dışı bıraktığı bir moddur. Bu moddayken telefon aramaları yapamaz veya alamaz, mesaj alamaz veya gönderemezsiniz. Ancak, müzik dinleme, video izleme, e-postaları okuma, takvim kullanımı, notlar almak ve hesap makinesi gibi işlevleri kullanmaya devam edebilirsiniz.

iPhone'da Uçak Modu'nu açmak için Ayarlar uygulamasına girerek "Uçak Modu" seçeneğine dokunabilirsiniz. Ayrıca, Ayarlar uygulamasında "Uçak Modu" şeklinde aratarak da ulaşabilirsiniz.

Uçak Modundan çıkmak için basit adımlar izleyebilirsiniz:
1. Ana ekrandan Uygulamalar Menüsüne dokunun.
2. Sistem ayarlarına girin.
3. Diğer ayarlar arasında "Uçak Modu"nu bulun.
4. Açmak veya kapatmak için Uçak Modu düğmesine dokunun.

Uçak modundayken WhatsApp gibi mesajlaşma uygulamalarından mesaj alabilirsiniz, ancak bu mesajları yanıtlayamazsınız. Uçak modunda kullanmanın bazı avantajları olabilir ancak diğer taraftan da iletişimde kısıtlamalar getirebilir.

Uçakta Bluetooth genellikle kullanıma kapatılmalıdır, çünkü uçakta kablosuz sinyal yayınlayan cihazlar genellikle yasaktır. Uçuş sırasında cep telefonları, bluetooth alıcıları, ve benzeri cihazların kullanımı genellikle yasaklanmıştır.

Uçak Modunda telefonunuz aslında kapanmaz, sadece kablosuz iletişimi durdurur. Mobil hizmetlerle bağlantı kurulamayacağı için çağrı veya mesaj alışverişi yapılamaz, arayanlar sesli mesaja yönlendirilir.

Samsung telefonlarda Uçak Modu'nu kapatmak için genelde Ayarlar menüsüne girip Kablosuz ve ağlar bölümü altından Uçak Modu'nu kapatabilirsiniz. Bu adımlar model ve yazılım versiyonuna göre değişebilir ancak genel olarak anahtar birkaç tıklama ile kapatılabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri