Editör
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
iPhone Uçuş Modu Nedir?
Telefonunuzu kapatmadan uçak moduna getirdiğinizde telefonunuzun sinyalleri kesilir, arama yapamaz ya da çağrı ve mesaj alamazsınız ancak müzik dinleyebilir, video izleyebilir, e-posta ve mesajlarınızı okuyabilir, takvim notlar ve hesap makinasını kullanabilirsiniz.iPhone uçak modu nerede?
iPhone uçak modu nerede?Uçak Modu’nu açma Ayrıca, Ayarlar’a gidip Uçak Modu’na da dokunabilirsiniz. iPhone ve Apple Watch’unuzu, eşlenmiş aygıtın Uçak Modu ayarını yansıtacak şekilde ayarlayabilirsiniz. iPhone’unuzdaki Watch uygulamasına gidin ve Genel > Uçak Modu > iPhone’u Yansıt’a dokunun.
Uçak modundan nasıl çıkılır?
Yöntem 1:- Adım 1: Ana ekranda Uygulamalar Menüsüne dokunun.
- Adım 2: Sistem ayarları’na dokunun .
- Adım 3: Diğer
- Adım 1: Ana ekranda sağ alt kısımdaki Durum çubuğuna dokunun.
- Adım 2: Ayarlar simgesine dokunun.
- Adım 3: Açmak / kapatmak için Uçak modu düğmesine dokunun.
Uçak modunda WhatsApp mesaj gelir mi?
Uçak modunda WhatsApp mesaj gelir mi?Ama uçak modunda kullanmanın bazı avantajları var. Mesela Facebook Messenger, WhatsApp, Snapchat gibi uygulamalar, size gelen mesajları okuduğunuzu karşı tarafa bildiriyorlar. Bazıları bu işlevi devre dışı bırakmanıza izin veriyor, ancak bu durumda gönderdiğiniz mesajların okunup okunmadığı size gösterilmiyor.
Uçuş modunu açmak veya kapatmak için görev çubuğunda Ağ simgesini ve ardından Uçak modu öğesini seçin.
Uçakta bluetooth açılır mı?
Uçakta bluetooth açılır mı?Uçuşta kullanımı kesin olarak yasak olan cihazlar: Cep telefonları, telsizler, uzaktan kumandalı oyuncaklar, hoparlörlü cihazlar, yazıcılar, kayıt durumunda olan mini disk cihazları, büyük müzik setleri, kulaklığı olmayan cep radyoları, küçük televizyonlar ve bluetooth alıcıları.