İsmail Özcan İlköğretim Okulu Hakkında - İsmail Özcan İlköğretim Okulu Tanıtım - İsmail Özcan İlköğretim Okulu Resimleri - İsmail Özcan İlköğretim Okulu İletişim
İsmail Özcan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz Çivrilimizin güzide iş adamlarından Sayın İsmail Özcan Beyefendi tarafından yaptırılıp , İsmail Özcan İlkokul olarak 26 Ekim 1982 tarihinde Türk Milli Eğitiminin hizmetine sunmuştur. İsmail Özcan İlkokulunun 1995-1996 Öğretim yılı başında İlköğretim okulu olarak devam etmesiyle mevcut binanın Eğitim –Öğretime kifayet etmediğini gören Sayın İsmail Özcan Bey okul bahçesine 3 idare odalı 12 derslikli yeni bir bina yaptırıp 23 Aralık 1996 Pazartesi günü İsmail Özcan İlköğretim Okulu adı altında Eğitim- Öğretim hizmetine başlamıştır.Okulumuz 4200 m 2 lik bir alan üzerinde 322 m 2 lik zemin + 2 A ve B blok olmak üzere 2 bina ve bir Mustafa Özcan Kapalı spor solundan mevcut olup 11 Eylül 1995 tarihinden itibaren İsmail Özcan İlköğretim Okulu olara Türk eğitim hizmetine sunulmuştur.r.
Okulumuzda A blok ve B blok olarak adlandırılmaktadır A blokta 2. kademe öğrencileri .B blokta 1. kademe öğrencileri eğitim görmektedir.
Bodrumu ikiye bölerek yarısında kalorifer vardır.diğer kısmın bir bölümü arşiv odası olarak ayrılmış diğer kısmında ise Beden eğitimi dersi görülmektedir.
İsmail Özcan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çivril
Okulun Telefonu: 258 7131591
Okulun Faksı: 258 7131549
Okulun Adresi: Saray M. Ismail Özcan C. No:23
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü: Murat CAN
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
İsmail Özcan İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
İsmail Özcan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz Çivrilimizin güzide iş adamlarından Sayın İsmail Özcan Beyefendi tarafından yaptırılıp , İsmail Özcan İlkokul olarak 26 Ekim 1982 tarihinde Türk Milli Eğitiminin hizmetine sunmuştur. İsmail Özcan İlkokulunun 1995-1996 Öğretim yılı başında İlköğretim okulu olarak devam etmesiyle mevcut binanın Eğitim –Öğretime kifayet etmediğini gören Sayın İsmail Özcan Bey okul bahçesine 3 idare odalı 12 derslikli yeni bir bina yaptırıp 23 Aralık 1996 Pazartesi günü İsmail Özcan İlköğretim Okulu adı altında Eğitim- Öğretim hizmetine başlamıştır.Okulumuz 4200 m 2 lik bir alan üzerinde 322 m 2 lik zemin + 2 A ve B blok olmak üzere 2 bina ve bir Mustafa Özcan Kapalı spor solundan mevcut olup 11 Eylül 1995 tarihinden itibaren İsmail Özcan İlköğretim Okulu olara Türk eğitim hizmetine sunulmuştur.r.
Okulumuzda A blok ve B blok olarak adlandırılmaktadır A blokta 2. kademe öğrencileri .B blokta 1. kademe öğrencileri eğitim görmektedir.
Bodrumu ikiye bölerek yarısında kalorifer vardır.diğer kısmın bir bölümü arşiv odası olarak ayrılmış diğer kısmında ise Beden eğitimi dersi görülmektedir.
İsmail Özcan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çivril
Okulun Telefonu: 258 7131591
Okulun Faksı: 258 7131549
Okulun Adresi: Saray M. Ismail Özcan C. No:23
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü: Murat CAN
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok