İstanbul 12-13 Aralık Okullar tatilmi?

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
İstanbul 1213 Aralık 2024 Okullar tatilmi?

imagesistanbul1213aralik2024okullartatilmi5ad105589cc65
Kış mevsiminin kendini gosterdiği son bir hafta icerisinde Ulkemizde bircok şehirlerimizde kar yağışları başladıİstanbul’a da ulaşan kar yağışı dun gece etkisini iyiden iyiye gostermeye başladı

10 Aralık Salı gunu İstanbul’da kar yağışı etkisini gostermeye başladı Oğlen saatlerinde Anadolu yakasında yuksek kesimlerde başlayan kar yağışı akşam saatlerinde Avrupa yakasında da etkisini buyuk olcude gostermeye başladıAyrıca Perşembe gunu yani 12 Aralık gunu kar yağışının dahada artacağı bildirildi Perşembe gunu İstanbul’da yoğun kar yağışının beklendiği acıklandıHava durumu boyle olunca İstanbul’daki oğrencilerin ve Ailelerin haklı olarak merak ettikleri bir soru sorulmaya başlandı12 ile 13 Aralık gunlerinde İstanbul’da Okullar tatil edilecekmi

12 ARALIK PERŞEMBE GUNU İCİN OKULLAR TATİL DEĞİL

Kanal 24’e canlı bağlanan Vali Mutlu yarın okulların tatil edilmeyeceğini belirtti

Mutlu şoyle konuştu:

“Yarın bugunden daha rahat gececek Cunku herkes daha tedbirli olacak, buna inanıyorum Yaptığımız uyarıları İstanbulluların dikkate aldığını gorduk Oğrencilerimizin tatil beklenti icerisinde olmalarını anlıyorum Bugun okullarımızda cok buyuk bir aksama olmaksızın gunu tamamlamış olduk Ama istanbul’un bazı bolgelerinde servis araclarında aksaklıklar oldu maalesef Genel bir aksama değil, kısmi bir sıkıntıydı Ama bunun eğitimi etkileyecek bir boyutta olmadığını ozellikle ifade etmek istiyorum Yarına gelince, servis aracları daha tedbirli olacaktır, herkes tedbirli olacaktır Ayrıca yarın meteorolojik şartlar daha uygun olacak

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt