Editör
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Istanbul Fergana uçak bileti ne kadar?
İstanbul ✈ Fergana Uçuş BilgileriOrt. Uçuş Süresi | 4sa 50dk
Varış | Fergana
Kalkış | İstanbul
Uçuş Fiyatı | 2178,00TL
Hava Yolları | Uzbekistan Airways, Türk Hava Yolları, Air Astana
Uçak biletlerinde öğretmen indirimi var mı?
Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak görev yapmakta olan öğretmenler ve Yüksek Öğretim Kurulu ‘na bağlı üniversitelerde görev yapmakta olan öğretim üyelerine, beraber seyahat etmekte olan eş ve çocuklarına; Business ve Economy (U, W, P, V/cl ücret seviyeleri hariç) kabin ücretleri üzerinden tutarında indirim …Aydın istanbul uçak bileti kaç TL?
Aydın istanbul uçak bileti kaç TL?İstanbul Aydın Uçak Seferleri
En Ucuz Sefer | 180 TL
Seyahat Mesafesi | 358 km
Sefer Süresi | 58 dk
Özbekistan Türkiye uçak bileti ne kadar?
Özbekistan Türkiye uçak bileti ne kadar?İstanbul – Özbekistan Uçak Bileti ₺ 1.610 TL’den Başlayan Fiyatlarla – KAYAK.
Hızlı trende öğretmen indirimi var mı?
60-64 yaş arası yolculara %15. 65 yaş ve üstü yolculara %50. 12 kişi ve daha üstü gruplara %15. Basın kartı sahiplerine, öğretmenlere, askeri yolculara %15.Türk Hava Yolları öğretmen indirimi nasıl yapılır?
Kampanyadan nasıl yararlanılır?- Kendinize ait bir Miles&Smiles hesabınız yoksa, önce Miles&Smiles üyelik hesabı oluşturun.
- Miles&Smiles hesabınızın “Kişisel Bilgilerim” kısmına girip T.C.
- Miles&Smiles hesabınızın “İndirim Seçenekleri” kısmına girip “Öğretmen” alanını işaretleyin.
Aydın’a en yakın havalimanı hangisi?
Aydın’a en yakın havalimanı hangisi?Aydın ilinde havalimanı bulunmamaktadır. En yakın havalimanı İzmir ilindedir. Uçak biletinizi Alo Bilet Hattı üzerinden İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na alarak yolculuğunuzu çok kısa bir sürede tamamlayabilirsiniz.
Aydın uçak var mı?
Aydın uçak var mı?Aydın’da henüz sivil hava trafiğine açık havalimanı bulunmamaktadır. Bu nedenle Aydın uçuşlarınız için İzmir’de bulunan İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nı kullanabilir ve sonrasında otobüs, servis veya araç kiralama imkanlarından yararlanarak Aydın’a ulaşım sağlayabilirsiniz.