Modoratör
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Istanbul Üniversitesi Açık Öğretim diplomada yazıyor mu?
2012 yılı itibariyle 4 yıllık açıköğretim bölümleri; coğrafya, felsefe, iktisat, işletme, sosyoloji ve tarih. ve evet diplomanın üzerinde istanbul üniversitesi açık ve uzaktan eğitim fakültesi yazacak.Istanbul AÖF mü anadolu AÖF mü?
aöf kitap verir, auzef kitap vermez üstüne daha fazla harç ister. aöf’te kafan rahattır, oturmuş bir sistem vardır. auzef ise hala bebek. aöf’te bütünleme yoktur, vizeleri online falan da değildir. auzef’te bütünleme vardır, vizeleri onlinedır.AÖF yatay geçiş kimler yapabilir?
AÖF yatay geçiş kimler yapabilir?Öğrenci; kaydolduğu yıldaki ÖSYS merkezî yerleştirme puanının, geçmek istediği diploma programının merkezî yerleştirme taban puanına eşit olması veya bu taban puandan yüksek olması durumunda yatay geçiş (önlisanstan lisansa veya lisanstan önlisansa) yapabilir.
Istanbul üniversitesi diploma veriyor mu?
Istanbul üniversitesi diploma veriyor mu?Mezun statüsündeki tüm öğrenciler; school E-imzalı diplomalarını AKSİS otomasyon sistemi üzerinden alabilir. school E-imzalı diploma ile birlikte mezuniyet bilgileri eş zamanlı olarak YÖKSİS’e işlenir. school E-DEVLET üzerinden mezuniyet belgesi alınabilir.
Auzef ne anlama gelir?
AUZEF bir kısaltmadır. Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi kelimesinin karşılığı olarak kullanılır.AÖF bölümler arası geçiş var mı?
MADDE 17 – (1) Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Öğretim Sistemine göre öğretim yapan fakültelere kayıtlı olan öğrenci, birim yönetim kurulunun önerisi ve Üniversite Yönetim Kurulunun onayıyla belirlenen kontenjan dahilinde bu fakültelerin bölüm/programları arasında geçiş yapabilir.Açık öğretim öğrencileri yatay geçiş yapabilir mi?
Açık öğretim öğrencileri yatay geçiş yapabilir mi?Açık ve uzaktan öğretimden örgün öğretim programlarına yatay geçiş yapılabilir mi? Açık ve uzaktan öğretimden örgün öğretim programlarına geçiş yapılabilir.
Açık öğretim üniversite okumak zor mu?
Açık öğretim üniversite okumak zor mu?Zor olup olmadığı kişiden kişiye değişir. Elbette örgün eğitim gibi değil ancak sınavlara çalışmak zorundasın. Sınavlara çalışmazsan üniversiteye sonsuza kadar kayıt yenileme ücreti ödersin. Kayıt ücretleri ve kayıt yenileme ücretleri ucuz değil bu arada.