İzmir Elektrik Kesintisi İçin Nereyi Aramalıyız?

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
58
Coin
256,936
Sevdiklerinle paylaşmayı unutma !
İzmir elektrik kesintisi için nereyi aramalıyız? Elektrik kesintisi durumunda İzmir‘de nereden yardım alabiliriz? İzmir elektrik kesintisi ile ilgili iletişim numaraları ve yardım hattı bilgileri önemlidir. İzmir elektrik kesintisi için EDAŞ‘ın müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Elektrik kesintisi durumunda EDAŞ İzmir iletişim numarası olan 186 numarasını arayabilirsiniz. İzmir elektrik kesintisi için EDAŞ İzmir şikayet hattı olarak da bilinen 187 numarasını kullanabilirsiniz. Elektrik kesintisi durumunda EDAŞ ile iletişime geçerek sorununuzu çözebilirsiniz.
İçindekiler

İzmir Elektrik Kesintisi İçin Nereyi Aramalıyız?​

İzmir’de meydana gelen elektrik kesintileri durumunda, aşağıda belirtilen numaraları arayarak yardım alabilirsiniz:

1. İzmir Elektrik Dağıtım A.Ş. Müşteri Hizmetleri​

İzmir Elektrik Dağıtım A.Ş. (İZEDAŞ) tarafından sağlanan elektrik hizmetleriyle ilgili her türlü sorunuz için müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. İletişim numaraları: 444 4 444.

2. İzmir Büyükşehir Belediyesi İzsu​

Elektrik kesintileri nedeniyle su hizmetlerinde yaşanan sorunlar için İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU’yu arayabilirsiniz. İletişim numaraları: 0 232 293 50 00.

3. Elektrik Arıza Bildirim Hattı​

Elektrik arızalarını bildirmek için Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) arıza bildirim hattını arayabilirsiniz. İletişim numaraları: 186.

4. İzmir Doğalgaz Arıza Bildirim Hattı​

İzmir’de doğalgaz hizmetleriyle ilgili sorunlarınız için İzmir Doğalgaz Arıza Bildirim Hattını arayabilirsiniz. İletişim numaraları: 187.

5. İzmir İtfaiye Müdürlüğü​

Elektrik kesintileri sırasında oluşabilecek yangın, kıvılcım veya diğer acil durumlar için İzmir İtfaiye Müdürlüğü’nü arayabilirsiniz. İletişim numaraları: 110 veya 0 232 293 11 10.

6. İzmir Emniyet Müdürlüğü​

Elektrik kesintileriyle ilgili güvenlik sorunları veya hırsızlık gibi durumları bildirmek için İzmir Emniyet Müdürlüğü’nü arayabilirsiniz. İletişim numaraları: 155 veya 0 232 464 60 00.

7. İzmir Valiliği İletişim Merkezi​

Genel olarak İzmir’deki acil durumlarla ilgili bilgi almak veya yardım talep etmek için İzmir Valiliği İletişim Merkezi’ni arayabilirsiniz. İletişim numaraları: 153 veya 0 232 455 00 00.

8. Elektrik Kesintileri Hakkında Bilgi Almak İçin İzmir Elektrik Dağıtım A.Ş.​

Elektrik kesintileri hakkında daha fazla bilgi almak veya planlı kesinti programını öğrenmek için İzmir Elektrik Dağıtım A.Ş.’yi arayabilirsiniz. İletişim numaraları: 444 4 444.

9. İzmir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı​

Elektrik kesintileri sonrasında çevre kirliliği, atık toplama gibi konularla ilgili sorunlarınızı İzmir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na iletebilirsiniz. İletişim numaraları: 0 232 293 16 00.

10. Elektrik Kesintileri Nedeniyle İzmir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri​

Elektrik kesintileri nedeniyle toplu taşıma hizmetlerinde yaşanan aksaklıklar veya güncel bilgilere ulaşmak için İzmir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri’ni arayabilirsiniz. İletişim numaraları: 0 232 293 15 15.

saglik-mudurlugu-acil-saglik-hizmetleri" >11. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri​

Elektrik kesintileri sırasında acil sağlık hizmetlerine ihtiyaç duyarsanız İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri’ni arayabilirsiniz. İletişim numaraları: 112 veya 0 232 482 50 00.

12. İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü​

Elektrik kesintileriyle ilgili kaçak elektrik kullanımı, hırsızlık gibi durumları bildirmek için İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü arayabilirsiniz. İletişim numaraları: 153 veya 0 232 293 10 10.

13. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü​

Elektrik kesintileri nedeniyle okulların tatil edilip edilmediği veya eğitim programlarıyla ilgili bilgi almak için İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü arayabilirsiniz. İletişim numaraları: 0 232 449 50 00.

14. İzmir Elektrik İmalat ve Taahhüt A.Ş.​

Elektrik kesintileriyle ilgili elektrik tesisatı, bakım ve onarım gibi konular için İzmir Elektrik İmalat ve Taahhüt A.Ş.’yi arayabilirsiniz. İletişim numaraları: 0 232 472 30 00.

15. İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü​

Elektrik kesintileri sonrasında tarım alanında yaşanan sorunlar veya hayvanlara ilişkin yardım talepleri için İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nü arayabilirsiniz. İletişim numaraları: 0 232 484 10 00.

16. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri​

Elektrik kesintileri sonrasında temiz su temini, gıda güvenliği gibi konularla ilgili yardım veya bilgi almak için İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri’ni arayabilirsiniz. İletişim numaraları: 0 232 482 52 00.

17. İzmir İl Jandarma Komutanlığı​

Elektrik kesintileriyle ilgili güvenlik sorunları veya asayiş konularında yardım talep etmek için İzmir İl Jandarma Komutanlığı’nı arayabilirsiniz. İletişim numaraları: 156 veya 0 232 464 10 10.

18. İzmir İl Müftülüğü​

Elektrik kesintileri nedeniyle camilerdeki ibadet saatleri veya diğer dini hizmetlerle ilgili bilgi almak için İzmir İl Müftülüğü’nü arayabilirsiniz. İletişim numaraları: 0 232 484 30 00.

19. İzmir Elektrik Kesintisi Bilgi Hattı​

Genel olarak İzmir’deki elektrik kesintileriyle ilgili bilgi almak veya arıza durumunu bildirmek için İzmir Elektrik Kesintisi Bilgi Hattı’nı arayabilirsiniz. İletişim numaraları: 186.

İzmir Elektrik Kesintisi İçin Nereyi Aramalıyız?​

1. Elektrik kesintisi için İzmir Elektrik Dağıtım Şirketi’ni arayabilirsiniz.
2. Kesinti bildirimi için İzmir Elektrik Arıza Hattı’nı arayabilirsiniz.
3. Elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için İzmir Elektrik Müşteri Hizmetleri’ni arayabilirsiniz.
4. Kesinti nedeniyle mağdur olduysanız İzmir Elektrik Şikayet Hattı’na başvurabilirsiniz.
5. Elektrik kesintisiyle ilgili güncel duyurular için İzmir Elektrik Resmi Web Sitesi’ni ziyaret edebilirsiniz.

6. Elektrik kesintisi sırasında acil durumlar için İzmir Elektrik Acil Destek Hattı’nı arayabilirsiniz.
7. Kesinti süresince alternatif enerji kaynakları için İzmir Elektrik Jeneratör Kiralama Hizmeti’ni düşünebilirsiniz.
8. Elektrik kesintisiyle ilgili son dakika haberleri için İzmir Elektrik Sosyal Medya hesaplarını takip edebilirsiniz.
9. Kesintiyle ilgili detaylı bilgi almak için İzmir Elektrik Müşteri Merkezi’ni ziyaret edebilirsiniz.
10. Elektrik kesintisi sırasında güvenlik önlemleri için İzmir Elektrik İhbar Hattı’nı arayabilirsiniz.