Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

H

Jose Mourinho'dan Sivasspor maçı sonrası hakem eleştirisi!

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
haberci
Ekli dosyayı görüntüle 1295

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor'u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör Jose Mourinho, açıklamalarda bulundu.
"Müsabakayı değerlendirerek sözlerine başlayan Portekizli teknik adam, "Potansiyele baktığımızda zor bir maçtı. Livakovic'in kurtarışları var. 1-0 geriye düşebilirdik ama öyle olmadı 1-0 ilk yarıyı önce kapattık. Hava şartları da çok zorlu değildi. Bir mont olsa üzerinizde yetiyordu. Zorlu bir takıma karşı oynadık. İkinci yarıda iyi olduğumuz anda golü yedik. Çok güzel bir goldü. Kontrataklardan pozisyonlar ürettik. Zor bir maçtı. Çok iyi bir hakem vardı ancak çok kötü bir VAR hakemi vardı" dedi.
"AVANTAJIN BİZDE OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM"

"AVANTAJIN BİZDE OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM"​

Bir gazetecinin "Fikstür avantajının sizde olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna Mourinho, "Hayır, ben buraya temmuz ayında geldim. Yaklaşık 2 ayda nerede olduğumu anlamam. Bizim sezonun bu evresinde liderin 3 puan gerisinde olmak güzel bir başarı. Herhangi bir avantajın bizde olduğunu düşünmüyorum. Bizler kalan maçlarda elimizden geleni yapacağız. Ben buraya gelmeden önce takımıma çok iyi çalışmıştım. Buraya geldiğimde çok iyi biliyordum takımı ama esen rüzgarın nasıl estiğini bilmiyordum" yanıtını verdi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Jose Mourinho, Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamalarda oldukça detaylı ve açıklayıcı bir şekilde maçı değerlendirdi. İlk olarak, potansiyeline bakıldığında zor bir maç olduğunu ifade etti ve Livakovic'in kurtarışlarına vurgu yaptı. Ayrıca, maçın zorluğuna rağmen ilk yarıyı 1-0 önde kapatmayı başardıklarını belirtti. Mourinho, hava şartlarının da zorlu olmadığını ve zorlu bir takıma karşı oynadıklarını vurguladı. İkinci yarıda iyi oldukları anlarda golü yediklerini söyleyerek maçın detaylarına dikkat çekti.

Teknik direktör, hakemlere yönelik eleştirilerde bulunarak "Çok iyi bir hakem vardı ancak çok kötü bir VAR hakemi vardı" dedi. Hakemlerin performansını ve kararlarını eleştiren Mourinho, maç boyunca yaşananlardan dolayı memnuniyetsizliğini dile getirdi.

Gazetecilerin fikstür avantajı konusundaki sorusuna ise Mourinho, takımının liderin 3 puan gerisinde olmasının güzel bir başarı olduğunu belirtti. Kendileri için herhangi bir avantajın olmadığını düşündüğünü ifade ederek, kalan maçlarda ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi. Mourinho ayrıca, takıma gelmeden önce onları çok iyi çalıştırdığını ve geldiğinde takımı iyi bildiğini ancak rekabetin nasıl olduğunu daha iyi anlamaya başladığını ifade etti.

Sonuç olarak, Jose Mourinho'nun maç sonrası yaptığı açıklamaları detaylı bir şekilde değerlendirdiği ve hakem kararları ile fikstür avantajı gibi konulardaki sorulara net cevaplar verdiği görülüyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri