Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

JTR nedir?

Modoratör

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

JTR nedir?​

Mücevher İhracatçıları Birliği, İstanbul Maden ve Metaller Birlikleri çatısı altında kurulan yedi İhracatçı Birliğinden biridir. Birliğimiz de diğer tüm ihracatçı birlikleri gibi sektör talebi ile kurulur ve Ticaret Bakanlığı’na bağlı, yarı-kamu ve kâr amacı gütmeyen bir kuruluştur.

Immib nereye bağlı?​

Ülkemizin ihracatının yoğunlaştığı bölge ve şehirlerde Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı’nın bağlı kuruluşları olarak faaliyetlerini sürdüren İhracatçı Birlikleri, ihracatçıları bünyesinde toplayan mesleki kuruluşlardır.
Elektrik ve Elektronik ihracatçıları birliği nereye bağlı?​
TET Hakkında Türkiye Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu kararı ile 02.09.1991 tarihinde kurulmuş olup, 6.500’ün üzerinde üyeye sahiptir. Faaliyetlerini İMMİB çatısı altında ve Ticaret Bakanlığı’na bağlı olarak yürütmektedir.

IMIP nedir?​

IMIP nedir?
İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) olarak, 6 birlik, 65 bini aşan üyemiz ve temsil ettiğimiz sektörler ile Türkiye’nin kümülatif mal ihracatının yaklaşık yüzde 40’ını karşılıyoruz.

Tahsin Öztiryaki kim?​

Tahsin Öztiryaki kim?
İş yaşamına öğrencilik yıllarında başladı. Aile firması olan Öztiryakiler’de üretim, Ar-Ge, Satınalma ve İhracat başta olmak üzere firmanın tüm bölümlerinde görev alarak ülkemiz sanayisine çok önemli hizmetler vermektedir ve 120’den fazla ülkeye ihracat yapan Öztiryakiler A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkan Vekilidir.

İhracatçı birliklerine nasıl üye olunur?​

Nasıl Üye Olurum
- Sitemizden online olarak doldurulmaktadır.
- Başvuru formu ve taahhütnamenin ıslak imzalı (şirketi temsile haiz şahıs tarafından) ve kaşeli bir şekilde sunulması gerekmektedir.
- Başvuru formu ve taahhütnamedeki imzalar imza sirküleri ile birebir uyuşmalıdır. Aksi takdirde başvuru kabul edilmeyecektir.

Aydın Dinçer Kimdir?​

İstanbul Yenibosna’daki Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirilen 2017 yılına ilişkin Seçimli Genel Kurul’da Aydın Dinçer, İMİB Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. İstanbul Maden İhracatçıları Birliği’nde üç başkan adayının yarıştığı başkanlık seçimleri 14 Nisan 2018 tarihinde Dış Ticaret Kompleksinde gerçekleştirildi.
Piano Jewellery kimin?​
Piano Jewellery’nin Kurucusu ve Master Tasarımcısı Aytaç Kamar, markalarının özelliklerini ve farklarını Klass’a anlattı..

Roberto Bravo hangi ülkenin markası?​

Roberto Bravo hangi ülkenin markası?
Kamar ailesinin 1948 yılında başlayan ve 3 kuşaktır devam eden altın ve mücevher tutkusu, 1998 yılında dünyaya açılma vizyonu ile Roberto Bravo markasına dönüşmüştür. 1998 yılında dünya altın tasarım ve üretimin merkezi olan İtalya’nın Arezzo kasabasında Roberto Bravo firması olarak faaliyetlerine başlamış, 2008 …

Roberto Bravo nerenin markasi?​

Roberto Bravo nerenin markasi?
Roberto Bravo; merkezi İstanbul’da olan, Vicenza ve Moskova ofisleri ile yönetim faaliyetlerine, Türkiye, İtalya ve Kore ofisleri ile tasarım ve üretim faaliyetlerine devam eden uluslararası bir mücevher firmasıdır.

JTR, Mücevher İhracatçıları Birliği'nin kısaltmasıdır. Bu birlik, İstanbul Maden ve Metaller Birlikleri çatısı altında kurulan yedi İhracatçı Birliği'nden biridir. İhracatçı birlikleri, sektör talebi doğrultusunda kurulur ve bağımsız, Ticaret Bakanlığı'na bağlı, yarı-kamu ve kâr amacı gütmeyen kuruluşlardır.

IMIP (İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri), 6 birliğin bir araya gelmesiyle oluşan bir yapıdır. 65 bini aşkın üyesi ve temsil ettiği sektörlerle Türkiye'nin mal ihracatının yaklaşık %40'ını karşılamaktadır.

İhracatçı birliklerine üye olmak için online olarak başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuru formunun ıslak imzalı ve kaşeli bir şekilde şirketi temsile yetkili bir kişi tarafından sunulması gerekmektedir. Ayrıca, başvuru formundaki imzaların imza sirküleri ile uyumlu olması gerekmektedir.

Aydın Dinçer, İMİB Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmiştir. İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nde yapılan başkanlık seçimlerinde üç başkan adayı yarışmış ve Dinçer bu yarışı kazanmıştır.

Roberto Bravo, 1998 yılında İtalya'nın Arezzo kasabasında kurulan bir mücevher firmasıdır. Çalışmalarına İstanbul merkezli olarak devam eden Roberto Bravo, Vicenza ve Moskova'da da ofislere sahiptir. Türkiye, İtalya ve Kore ofisleri aracılığıyla tasarım ve üretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri