Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu İletişim
Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu Denizli Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çivril
Okulun Telefonu: 258 7132064
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu Denizli Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çivril
Okulun Telefonu: 258 7132064
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok