Kansere Neden Olmayan Yiyecekler Nelerdir?

SoruCevap

Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
0
Çözümler
1
Tepkime
65
Time online
0
Puanları
318
Yaş
36
Coin
256,935
Kansere Neden Olmayan Yiyecekler Nelerdir?
Kansere Neden Olmayan Yiyecekler

KANSERE NEDEN OLMAYAN YİYECEKLER, KANSERE NEDEN OLMAYAN BESİNLER




• Lifli tüm besinler serbest. Bezelye, yaprak sarma, pırasa, mantar, havuç, taze fasulye, ıspanak, bamya, soğan, ceviz, kestane, fındık, barbunya, elma, armut gibi…



• Tam kepekli buğday ekmeği, yulaf ekmeği, çavdar ekmeği, mısır ekmeği, tahıl ekmeği gibi ekmekler harika…



• Balık mutlaka ama mutlaka…



• A, E, C, B, D vitamini barındıran tüm besinler serbest. Nedir bunlar: Yeşil sebzeler, domates, kuzu karaciğeri, dolmalık biber, kıvırcık, nane, kereviz, roka, lahana, brokoli, kırmızı lahana, pancar, çilek, turunçgiller, kuru fasulye, bulgur pilavı, tarhana çorbası, keten tohumu, keçi peyniri, keçi sütü, ısırgan salatası…



• Yoğurt, süt, peynirde hep yağsız olanları tercih ediyoruz.



• Bol bol sarımsak yiyoruz. Ağzımız kokar mı diye endişelenmiyoruz. Zeytinyağından şaşmıyoruz.



• Bol bol taze sıkılmış meyve suyu içiyoruz. Özellikle elma suyu, nar suyu, havuç suyu, pancar suyu ve tadını hiç beğenmediğim lahana suyu… Bunun da içine havuç karıştırılabilir…



• Tek tatlımız bal. Ama onun da sahte olmayanını bulmak kaydıyla… Tuzumuz ise deniz tuzu…



• Her şeyin doğal olanını tercih ediyoruz, mümkün olduğu kadar organik gıdaları tüketiyoruz (gerçi biraz fazla pahalı bunlar, olduğu kadar artık).
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt