Karacahayıt İlköğretim Okulu Bilgileri Söke Aydın

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Resimleri - Hakkında

Kurum Bilgileri
Kurum Kodu 422668 Eğitim Yılı 2009-2010
Güncelleme Tarihi 04-06-2010 Kurum Tipi B
Öğretim Şekli Normal Öğretim
Kurum Türü İlköğretim Okulu
Telefon 0 256 5345200 Belge Geçer: 0 256
Adresi Karacahayıt köyü Söke/AYDIN
Mahalle Adı Karacahayıt Köyü
Bina Yapımı Diğer
Hizmete Giriş Yılı 1951 İlçe/Belde/Köy Köy
Bina Durmu Kendi Binası Lojman Durumu Var
Merkeze Uzaklık 29 km İle Uzaklık 75 km
Merkeze Ulaşım 4,50 - 5,00 TL Ort. Kira Gideri 0 - 100 TL
Memur Teknisyen Sayman
Kadrolu Hizmetli Geçici Hizmetli

İdari Bilgiler
Kurum Müdürün Adı Soyadı Müdür BaşYrd. Adı Soyadı
Sevda KAHYA
Müdür Yrd. Adı Soyadı (1) Müdür Yrd. Adı Soyadı (2)

Müdür Yrd. Adı Soyadı (3) Müdür Yrd. Adı Soyadı (4)

Müdür Yrd. Adı Soyadı (5) Müdür Yrd. Adı Soyadı (6)

Okulun Tarihçesi
Okulumuz 1950-1951 yılında Galip NALBANT adlı şahsın kahvehanesinde 52 öğrenci ve 1 öğretmen ile eğitim öğretime başladı.Bu öğretim yılının sonuna doğru şu anki lojmanın sağ tarafında yeni yapılan okula geçildi ve eğitim öğretime burada devam edildi.Okulun bahçesinde de 1951-1952 yıllarında dikilen ağaçlarla yeşillendirildi. Yapılan yeni okulla birlikte öğrenci bayısı arttı.Sınıflar müstakil olarak öğretmenler tarafından okutulmaya başlandı.Öğrenci sayasının daha da artması ile birlikte ikili öğretim uygulaması yapıldı.derslik sayısının daha da artması ile birlikte ikili öğretim uygulaması yapıldı.Derslik sayısı yetersiz gelmesi üzerine şu anki Sezgin Kıraathanesi derslik olarak kullanıldı. Yeni yapılan okulda eğitim öğretim ihtiyacını tam olarak karşılayamaması ile birlikte 1965 yılında şu anki okulun inşaatına başlandı.1968yılında inşaat tamamlandı.ve okulu 1968-1969 eğitim öğretim yılında faaliyete geçti. Şu anda da okulumuz aynı binada eğitim öğretim faaliyetlerine tüm hızıylaa devam etmektedir.
Okul Hakkında Tanıtım Bilgileri
Köyümüz ilçeye 29 kilometre uzaklıkta olmakla birlikte okulumuz bir öğretmen 15 öğrenci mevcudundan oluşmaktadır.Okulumuzun birleştirilmiş sınıflı eğitim yapan okul olup bünyesinde 123 olarak birleştirilmiş sadece bir şube ve bir öğretmen bulunmakta,4 ve 5inci sınıfları taşımalı olarak Özbaşı İlköğretim okuluna gitmektedirler.

Karacahayıt İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karacahayıt İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karacahayıt İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karacahayıt İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Karacahayıt İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: KARACAHAYIT İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: KARACAHAYIT KÖYÜ

Telefon Numarası: 2565345200

Faks Numarası:Bilgi Yok

E-mail Adresi :422668@meb.k12.tr

Web Adresi:Söke MEM e-kunye:Karacahayıt İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberi.biz -
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt