Karaköy İlköğretim Okulu Bilgileri Kale Denizli
TARİHÇE:Okulumuz, ilk öğretimine 1935’te tek sınıfla başlamıştır. Değişik yerlerde ve geçici binalarda öğretim uzun yıllar sürmüş olup daha sonra üç derslikli bir bina yapılmış eğitim – öğretime burada devam edilmiştir.Ancak kasaba halkının eğitime verdiği önem yıldan yıla artmış bu bina yetersiz kalmıştır.1987 yılında bugünkü ilköğretim binasının inşaatına başlanmış 1990 yılından bu yana ilköğretim okulu olarak eğitim – öğretim sürdürülmektedir. Okulumuzun eğitim kalitesini yükseltmek amacıyla 4,5,6,7 ve 8. sınıflarda istekli öğrencilere öğle araları ve hafta sonları kurslar verilmektedir.
BUGÜNKÜ DURUMU:Okulumuz kaloriferli olup normal öğretim yapılmaktadır.Okulumuz 5800m² lik alan üzerinde iki okul binası 40 ar metrekarelik iki lojman ve 2888 m² lik alan üzerine kurulu yeni yapı iki katlı okul binalarından oluşmaktadır.
DERSHANELER:14 derslikte eğitim öğretim hizmeti verilmektedir.Bir fen ve teknoloji laboratuarı, bir bilgi teknoloji sınıfı bulunmaktadır.
ÖĞRETMEN SAYISI: Okulumuzda 10 branş öğretmeni, 7 sınıf öğretmeni,
YÖNETİCİ SAYISI : Bir müdür, bir müdür yardımcısı vardır.
ÖĞRENCİ SAYISI : Okulumuzda 226 öğrenci öğrenim görmektedir. Bunlardan 19 tanesi taşımalıdır.
BÜTÇE:Kurumumuz bütçesi okul aile birliği gelirlerinden oluşmaktadır.
Karaköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kale
Okulun Telefonu: 258 673 40 04
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Karaköy Kasabası
Okulun Web Adresi: . Millî Eğitim Bakanlığı
Okulun E-Posta Adresi: kalekarakoy@meb.k12.tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Karaköy İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
TARİHÇE:Okulumuz, ilk öğretimine 1935’te tek sınıfla başlamıştır. Değişik yerlerde ve geçici binalarda öğretim uzun yıllar sürmüş olup daha sonra üç derslikli bir bina yapılmış eğitim – öğretime burada devam edilmiştir.Ancak kasaba halkının eğitime verdiği önem yıldan yıla artmış bu bina yetersiz kalmıştır.1987 yılında bugünkü ilköğretim binasının inşaatına başlanmış 1990 yılından bu yana ilköğretim okulu olarak eğitim – öğretim sürdürülmektedir. Okulumuzun eğitim kalitesini yükseltmek amacıyla 4,5,6,7 ve 8. sınıflarda istekli öğrencilere öğle araları ve hafta sonları kurslar verilmektedir.
BUGÜNKÜ DURUMU:Okulumuz kaloriferli olup normal öğretim yapılmaktadır.Okulumuz 5800m² lik alan üzerinde iki okul binası 40 ar metrekarelik iki lojman ve 2888 m² lik alan üzerine kurulu yeni yapı iki katlı okul binalarından oluşmaktadır.
DERSHANELER:14 derslikte eğitim öğretim hizmeti verilmektedir.Bir fen ve teknoloji laboratuarı, bir bilgi teknoloji sınıfı bulunmaktadır.
ÖĞRETMEN SAYISI: Okulumuzda 10 branş öğretmeni, 7 sınıf öğretmeni,
YÖNETİCİ SAYISI : Bir müdür, bir müdür yardımcısı vardır.
ÖĞRENCİ SAYISI : Okulumuzda 226 öğrenci öğrenim görmektedir. Bunlardan 19 tanesi taşımalıdır.
BÜTÇE:Kurumumuz bütçesi okul aile birliği gelirlerinden oluşmaktadır.
Karaköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kale
Okulun Telefonu: 258 673 40 04
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Karaköy Kasabası
Okulun Web Adresi: . Millî Eğitim Bakanlığı
Okulun E-Posta Adresi: kalekarakoy@meb.k12.tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok