Kayıköy İlköğretim Okulu Bilgileri Emet Kütahya

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Kayıköy İlköğretim Okulu Hakkında - Kayıköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Kayıköy İlköğretim Okulu Resimleri - Kayıköy İlköğretim Okulu İletişim

Kayıköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1928 yılında üç yıllık olarak eğitim-öğretime açılan çevremizdeki en eski okullardan biridir. Bunu , okulun eski kayıtlarından , Osmanlıca mühründen ve kaşelerinden anlıyoruz. Okulumuzun Osmanlıca mühründen o zamanlarda Eğrigöz kazasına bağlı bir başöğretmenlik olduğu anlaşılmaktadır.
1946 yılından itibaren beş sınıflı ilkokul olarak eğitim-öğretime 1997 yılına kadar devam etmiştir. 1997 yılında ise yeni kanunla sekiz yıllık kesintisiz eğitime geçilmesi ile sekiz sınıflı Kayı İlköğretim Okulu olarak eğitim-öğretime devam etmektedir. Okul binaları çeşitli tarihlerde geçici olarak başka yerlerde eğitim-öğretime devam etmiştir. Birinci bina (eski ortaokul binası) 1980 yılında Sağlık Bakanlığına bağlı Sağlık Ocağı olarak yapılmış olan bu binada eğitim-öğretimi sürdürmüş, 1992 yılında bugünkü binamıza geçmiştir. İkinci bina (eski ilkokul) sürekli bu arsada eğitim -öğretime devam etmiş 1992 yılında ise yeni binaya geçmiştir. Okulumuzun taşıma merkezi olması kararlaştırıldıktan sonra bütün masraflar köylüler tarafından karşılanarak yeni bir ek bina yapılmıştır bu binamız vali tarafından 13 ekim 2004 tarihinde hizmete açılmıştır.Okulumuz üç ayrı bina olarak halen eğitim-öğretimine devam etmektedir.Birinci kademe de birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılmaktadır.

VİZYONUMUZ

Emet Kayı İlköğretim Okulu olarak;
Ne olmak istediğimizdir.İdeallerimiz,ulaşacağımızı asla düşünemediğimiz hayallerimizdir.

Vizyon;
Yönümüzü belirler ve olağan dışı durumlarda yol gösterici olur.
Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her fırsatın verildiğini bilsin.
Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz, “Onlar” ve “biz” kavramı yerine “takım ruhuna” inansın, takım arkadaşının eksiklerini tamamlamaya çalışsın.Paylaşıma ve iş birliğine açık olsun. İdeal oluşturmak isterken öğüt vermekten ziyade örnek olunması gerektiğine inansın. Kendilerinden emin olsun,Doğruları yaptıklarında alacakları cevaplardan korkmasın,
Gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın.Verdiğimiz eğitim, öğrencileri bir üst öğrenime hazırlasın,
Tüm velilerimiz ve öğrencilerimiz temiz bir çevrenin önemini kavrasın ve çevre bilinciyle hareket etsin,
Velilerimiz en önemli destekleyicimiz olsun,Okulumuzdaki herkes görev ve sorumluluk tanımını iyi bilsin,kendi alanında tercih edilen olsun,Bütün personelimiz okulumuzda çalışmaktan,tüm öğrenciler bu okulda eğitim öğrenim görmekten haz alsın,
Okulumuzda herkes teknolojik yeniliklerden yararlanarak her gün daha da iyiye ulaşmak için çalışsın,kendini yenileyip geliştirsin.

MİSYONUMUZ

İlköğretim Okulu olarak, öğrencilerimizi, milli kimliğini kazanmış, iyi vatandaş,insanî değerleri benimsemiş dünya ile barışık insan,çağın gereklerine uygun, toplumun ve iş hayatının gerektirdiği niteliklere ve yeterliliklere sahip iyi bir vatandaş olarak yetiştirmek, çevresini ve sağlığını koruyabilen,eleştirel düşünmeyi öğrenmiş soran ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek ,için varız!
.* Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, bilgiyi mal ve hizmet üretimine yansıtabilen,bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlayarak, kendisine güvenen, kendisini sürekli yenileyen ve geliştiren, işini iyi yapan bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,geçmişten aldığımız kültürel zenginlik ve güçle kendine ve çevresine yararlı, araştıran üreten Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı nesiller yetiştirmek,için varız!
* 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırarak, onları bir üst öğrenim kurumlarına ve hayata hazırlamak,için varız!.* Köklü geçmişinden aldığı güçle, dün olduğu gibi bugün de ailesine,topluma ve vatanına yararlı,araştırıcı,üretici,soran ve sorgulayan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı nesiller yetiştiren bir eğitim öğretim kurumuyuz, için varız!

Kayıköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Emet
Okulun Telefonu: 274 475 30 57
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Kayı Köyü
Okulun Web Adresi:
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okulun E-Posta Adresi: kayı43@hotmail.com
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Kayıköy İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt