Modoratör
Tanınmış Üye
Reputation:
Klamoks 625 mg ne işe yarar?
1. KLAMOKS nedir ve ne için kullanılır? KLAMOKS, geniş spektrumlu (bakteri ve mikropların birçok çeşidine karşı etkili) bir antibakteriyel ilaçtır. KLAMOKS BID 625 mg film kaplı tablet, blister ambalajlarda 10 ve 14 adet, beyaz beyazımsı film kaplı oblong tabletler halindedir.Klamoks kulak ağrısına iyi gelir mi?
Klamoks kulak ağrısına iyi gelir mi?boğaz iltihaplanmalarında reçetelendirilen baş ağrısı ve dönmesi ile birlikte halsizlik, çabuk yorulma, kulak ağrısı ve ihmal gibi yan etkileri bulunan antibiyotik.
Amoklavin 625 kaç saatte bir alınır?
Amoklavin 625 kaç saatte bir alınır?Hafif ve orta şiddette enfeksiyonlar için 12 saatte bir 625 mg tablet ya da şiddetli enfeksiyonlar için 12 saatte bir 1000 mg'dir. Tedavi süresi, 14 günü aşmamalıdır. 1000 mg tablet 12 yaş altı çocuklarda uygun değildir.
Amoklavin 625 mg ne işe yarar?
Yetişkinler ve 12 yaş üzeri çocuklar için; Hafif ve orta şiddetli enfeksiyonlar: Günde iki kez 625 mg tablet Şiddetli Enfeksiyonlar: Günde iki kez 1 g tablet Diş enfeksiyonlarda doz ; Yetişkinler ve 12 yaş üzeri çocuklar: 5 gün günde iki kez 625 mg tablet Tedavi süresi, tedavi gözden geçirilmeksizin 14 günü aşmamalıdır …AMOKLAVİN 625 mg kaç yaş için kullanılır?
AMOKLAVİN 625 mg kaç yaş için kullanılır?AMOKLAVİN 625 mg ve 1 g tabletleri 12 yaş ve altı çocuklar için uygun değildir. Uygulama şekli: Tabletler çiğnenmeden bütün olarak yutulmalıdır. Eğer gerekirse, tabletler ikiye bölünebilir ve çiğnenmeden yutulur.
AMOKLAVİN şurup kaç saatte bir alınır?
AMOKLAVİN şurup kaç saatte bir alınır?İki aylıktan küçük çocuklarda AMOKLAVİN kullanımı ile ilgili doz önerisinde bulunmak için yeterli deneyim yoktur. Uygulama sıklığı ve süresi: Günde 2 kez alınır. Tedavi süresi, endikasyona uygun olmalı ve tedavi gözden geçirilmeden 14 günü aşmamalıdır.
AMOKLAVİN yan etkileri nelerdir?
Çok seyrek görülen yan etkiler: • Ateş, şiddetli üşüme nöbeti, boğaz ağrısı ya da ağızda ülser gibi enfeksiyonların sık meydana gelmesi gibi belirtilerle kendini gösteren hastalık (geri dönüşümlü agranülositoz) • Halsizlik, baş ağrıları, egzersiz yaparken soluğun kesilmesi, baş dönmesi, ciltte ve gözlerde solgunluk ve …