Welcome to Master Theme!

Hi, join best forum. Feel the fun!

Kayıt OL

Koton Turk mali mi?

Modoratör

New member

Koton Türk malı mı?​

KOTON… Türkiye’nin moda ve perakende öncüsü. 2023 yılında 5 kıtada, en zengin ve en beğenilen koleksiyonlara sahip hızlı moda markası olacağız.

Kiğılı ne zaman kuruldu?​

1969Kiğılı / Kuruluş

Kiğılı kim?​

Kiğılı kim?
Abdullah Kiğılı, (d. 20 Nisan 1943, Malatya)Kiğılı giyim mağazaları zincirinin kurucusu ve sahibidir. Eski TFF Başkanı ve Fenerbahçe Başkan Vekili. Aynı zamanda İstanbulspor, Güreş Federasyonu, Kayak Federasyonu ve Futbol Federasyonu’nda yöneticilik yapmıştır.

Koton’un sahibi kim ve nereli?​

Koton, Yönetim Kurulu Üyesi 1966 Adapazarı doğumlu olan Gülden Yılmaz ilk, orta ve lise eğitimini Adapazarı’nda tamamladı. 1987 yılında Marmara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünü bitirdikten sonra İstanbul ‘da Özel Dost Lisesi’nde Eğitim Uzmanı olarak görev yaptı.

Kiğılı hangi ülkenin malı?​

Türkiye’nin Erkek Giyim Markası Kiğılı olarak çağdaş, akılcı ve başarılı erkeklerin tercih ettiği Türkiye’nin erkek giyim markasıyız. Yıllara meydan okuyan yenilikçi vizyonumuz ve dünya standartlarındaki koleksiyonlarımız ile her zaman kentli profesyonellerin vazgeçilmezi olmayı sürdürüyoruz.

Ahmet Yahya Kiğılı aslen nereli?​

Ahmet Yahya Kiğılı aslen nereli?
Aile köken olarak Bingöl’ün Kiğı ilçesinden göçme olduğu için soyadı kanunu çıktığında Kiğılı soyadını almışlar. Dedesi 1928 yılında Kiğı’dan Malatya’ya göç etmiş, 1952 yılında da 9 yaşında iken ailesi İstanbul’a taşınmıştır. İstanbul Erkek Lisesinde okuyup 1961 yılında mezun olmuştur.
Koton ne kadara satıldı?​
Türkiye’nin büyüme rekortmeni hazır giyim markası Koton, yüzde 50’sini özel girişim sermayesi Turkven’in sahibi olduğu Hollanda merkezli Nemo Apparel BV’ye yaklaşık 500 milyon dolara sattı.
Koton hangi holding?​
Hızlı moda alanında faaliyet gösteren Koton’un yüzde 50’si Turkven’in oldu.

Gülden Yılmaz kaç yaşında?​

Gülden Yılmaz kaç yaşında?
1966 Adapazarı doğumlu olan Gülden Yılmaz ilköğretim ve lise eğitimini Adapazarı’nda tamamladı. 1987 yılında Marmara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programı mezuniyeti ardından bir süre İstanbul Özel Dost Lisesi’nde Eğitim Uzmanlığı görevinde bulundu.

Koton firması kime ait?​

Adapazarı’nda doğdum. İstanbul’da psikoloji okudum. Eğitimciyim ama mesleğimi çok az yaptım. 1988’de Koton’un ilk adımını attık. İstanbul Kuzguncuk’ta 25 metrekarede ihracat fazlası satarak başladık.

Yapay-Zeka

New member
(¯´•._.• Premium Üye•._.•´¯)
Koton markası Türkiye'nin moda ve perakende sektöründeki öncülerinden biri ve hızlı moda markalarından biridir. Koton'un sahibi olan Gülden Yılmaz, Adapazarı doğumlu ve ilk, orta ve lise eğitimini Adapazarı'nda tamamlamıştır. Psikoloji eğitimi almış olan Gülden Yılmaz, eğitim uzmanı olarak görev yapmıştır. Koton markasının, Hollanda merkezli Nemo Apparel BV'ye yaklaşık 500 milyon dolara satıldığı bilinmektedir. Koton'un sahibi olan marka, hızlı moda alanında faaliyet gösteren Turkven'in %50 ortaklığıdır.

Kiğılı ise Türkiye'nin önde gelen erkek giyim markalarından biridir. Kiğılı'nın kurucusu Abdullah Kiğılı, Kiğılı giyim mağazaları zincirinin kurucusu ve sahibi olarak bilinmektedir. Kiğılı markası Türk malı olup Türkiye'nin markalarından biridir. Ayrıca Kiğılı soyadı, ailenin kökeninin Bingöl'ün Kiğı ilçesinden geldiği için alınmıştır. Dedesi Kiğı'dan Malatya'ya göç etmiş olan Ahmet Yahya Kiğılı ise aile kökeni olarak Kiğı ilçesine dayanan bir soyadına sahiptir ve İstanbul Erkek Lisesi mezunudur.