Kris Wu olayı gerçek mi?
Kris Wu, 17 yaşındaki bir çocuğa sarhoşken cinsel tacizde bulunduğu ve genç kadınları cinsel ilişkiye zorladığı ile ilgili suçlamaların ardından tecavüz şüphesiyle tutuklandı. Pekin’in Chaoyang bölgesindeki savcılık, tek cümlelik bir açıklamada, Wu’nun tutuklanmasının resmi olarak onaylandığını söyledi.Kris Wu kim?
Wu Yifan (Çince: 吴亦凡 Korece: 크리스) daha çok bilinen sahne adıyla, Kris (doğum 6 Kasım 1990), Kanadalı-Çinli şarkıcı, söz yazarı, oyuncu ve modeldir . Eski Exo üyesidir. Şu anda solo olarak Çinde aktiftir. 10 yaşında Kanada’da yaşamaya başlamıştır ve Çince, Kantonca, İngilizce ve Korece bilmektedir.EXO grup lideri kim?
EXO grup lideri kim?Kişiliği: Örnek, kibar ve düşünceli. Fakat dağınık bir kişiliğe sahip. Yetenekleri: Şarkı söylemek, oyunculuk, golf oynamak, bisiklet sürmek.
Luhan Neden Ayrıldı?
Sadece Cin’li üyelerin ayrıldığını düşünürsek bi ayrılcılık olduğunu varsayıyorum . Suho’nun herkesden daha çok stajyerlik yapması aama hala çıkmaması buna güzel bir örnek . Exo’m deki 4 Çin’li idolü memleketlerinden uzak tuttular ve kısıtladılar . Buda önce Kris’in daha sonra Luhan’ın ayrılmasına sebep oldu .Kris Wu hangi grupta?
Exo2012 – 2014EXO-M2012 – 2014SM Town2012 – 2013Kris Wu/Müzik gruplarıKris Wu kaç yaşında?
Kris Wu kaç yaşında?31 yaşında (6 Kasım 1990)Kris Wu / Yaş
EXO şu an kaç kişi 2021?
Suho 14 Mayıs 2020’de ve Chen 26 Ekim’de askere gitti. Chanyeol 29 Mart 2021’de Baekhyun ise 6 Mayıs’ta askere gidecek. Nisan 2021 itibariyle, Exo’nun beş aktif üyesi vardır: Xiumin, Baekhyun, DO, Kai ve Sehun.EXO nun lideri neden Suho?
EXO üyelerinin en güçlü destekçisi – lider Suho, bu tüm grup liderleri için aynıdır. Kendisi şu anda askerde olduğu için geçici olarak ayrılmışlardır. Suho’nun lider olarak üyelerle ilgilendiğini görmeyi özlüyorum, bu yüzden bu gönderiyi derledim.Kris EXO dan ne zaman ayrıldı?
Kris EXO dan ne zaman ayrıldı?2014 yılının Mayıs ayında Kris, Ekim ayında Luhan S.M. Entertainment’a gruptan ayrılmak için dava açtı. Nisan 2015’te Tao grup aktivitelerine katılmamaya başladı ve daha sonra Ağustos ayında gruptan ayrılmak için dava açtı.