Kurbaglık İlköğretim Okulu Bilgileri Kale Denizli

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Kurbaglık İlköğretim Okulu Hakkında - Kurbaglık İlköğretim Okulu Tanıtım - Kurbaglık İlköğretim Okulu Resimleri - Kurbaglık İlköğretim Okulu İletişim

Kurbaglık İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulun Bina Durumu : Betonarme , tuğla yapı

Binanın Özellikleri : Ana bina kaloriferli ; anasınıfı , anasınıfı,ingilizce sınıfı ve matematik sınıfı sobalıdır.Şehir şebeke suyu bulunmakta,kanalizasyon yok,foseptik çukuru vardır.

Dershaneler : 1 anasınıfı , 8 I. Kademe sınıf ve 4 II. Kademe sınıf olmak üzere toplam 13 şube bulunmaktadır.

Laboratuar : Fen Bilgisi laboratuarı ile Bilgi Teknoloji Sınıfı oluşturulmuştur.Fen Bilgisi laboratuarında ilköğretim için gerekli tüm malzemeler bulunmaktadır.Bilgi Teknoloji sınıfında 11adet öğrenci 1 adet öğretmen olmak üzere 12 bilgisayar bulunmaktadır. Bilgisayarda ağ sistemi kurulmuştur.

Okulumuz bilgi Teknoloji sınıfında Kale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce köyümüz halkına yönelik Bilgisayar Operatörlülüğü ve İnternet Kullanım kursu verilmektedir.

Okul ve Sınıf Kitaplığı : Okul ve sınıf kitaplıklarımız oluşturulmuştur.Yeterli sayıda kaynak kitaplarımız bulunmaktadır.

Atelye Durumu : Okulumuzun atelyesi yoktur.

Depo, Ambar, Arşiv : Depo ve arşivimiz bulunmaktadır.

Spor Salonu : Yoktur.

İdare Odaları : 1 Müdür , 1 Müdür Yardımcısı ve 1 adet öğretmenler odası bulunmaktadır.

Sosyal Faaliyet Yeri : Sosyal Faaliyetleri okulumuz bahçesinde yapılmaktadır. Bahçe alanı dardır.

Bahçenin Alanı : Okulumuz bahçesi 850 m2 olup,çevresine ağaçlandırma yapılmıştır.Ayrıca tarım uygulama alanına mevsimlik sebze ve çiçekler dikilmektedir.

Kurbaglık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kale
Okulun Telefonu: 258 683 10 92
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okulun E-Posta Adresi: 460073@meb.k12.tr
Okulun Müdürü: Mehmet KARABACAKLI
Okulun Ulaşım Bilgileri: Denizli ili Kale ilçesine bağlı Kurbalık Köyü 543 hane 1753 nufusa sahiptir.Köyümüzün Kale’ye ulaşım yolu asfalt olup 21 km’dir. İlimize uzaklığı ise 91 km’dir.
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Kurbaglık İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt