Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zeberus

Le Cordon Bleu burs nasil alinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zeberus

Yönetici
(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Puan 393
Çözümler 0
Zeberus

Le Cordon Bleu burs nasıl alınır?​

Detaylı Başvuru Formunda yer alan “Niyet Mektubu” bölümünü, burs talebi sebeplerini belirterek dolduran ve mülakata giren Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan adaylar, Kabul Komitesi tarafından Burs programı kapsamında burslu kategorisinden değerlendirilebilecektir.

Le Cordon Bleu nasıl okunur?​

Cordon Bleu: Kordon Bluğ, gordon blu, Gollum Üzülerek söylüyoruz ki yıllarca marketten alırken “kordon bluğ” dediğiniz yemek aslında “kordon blö”ydü.
Gastronomi hangi ülkede okunur?
Dünyanın En Popüler 5 Gastronomi Okulu

Hangi aşçılık okulu daha iyi?​

Aşçılık Okulları – Dünyaca Ünlü 6 Profesyonel Yemek Okulu

Aşçılık okulu nerelerde var?​

Türkiye’de en popüler Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Aşçılık bölümü olan üniversitelerden Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Gelişim Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Yaşar …
Cordon Bleu kim buldu?
“Le Cordon Bleu” (mavi kurdele) isminin mutfak sanatları ile ilişkilendirilmesi ilk olarak 16. yüzyılda ortaya çıkmıştır. 1578 yılında, Fransız Kralı 3. Henri tarafından kurulan Saint Esprit şövalyeleri, sembollerinde bulunan mavi kurdele nedeniyle “Cordon Bleus” olarak isimledirildiler.
Temel ,Orta ve Üstün Seviye Mutfak ya da Pastacılık sertifikasını bitirenlere “Diplôme de Cuisine” ya da “Diplôme de Pàtisserie” verilir. Her iki disiplini de başarıyla tamamlamış öğrencilerimiz, gastronomi dünyasında çokça saygı gören “Grand Diplôme” almaya hak kazanırlar.
bluesyemre
Gnocchi İtalyanca nasıl okunur?
Gnocchi’nin nasıl telaffuz edileceğine dair çok sayıda cevap vardır, ancak İtalyanca için en ilginç ve doğru görünen, yuvarlanan bir ‘nyoh’ sesiyle telaffuzdur.

Yurt dışında gastronomi nasıl okunur?​

Yurtdışında gastronomi eğitimi almak için taban puanına ihtiyaç yoktur. Yalnızca lise diplomanazın olması eğitim görebilmeniz için yeterlidir. Yurtdışında eğitim görerek mavi diploma sahibi olabilirsiniz ve Avrupa standartlarında eğitim gördüğünüzü belgeleyebilirsiniz.

Aşçılık ve gastronomi arasındaki fark nedir?​

Aşçılık bölümü gastronomi bölümünün bir özeti şeklindedir. Gastronomi daha detaylı ve ileri seviyede eğitim verirken aşçılık bölümü sadece temel seviyede eğitim verir. Gastronomi bölümünden mezun olan bir kişi “Gastronom” unvanı alır. Aşçılık bölümünden mezun olan kişi “Aşçı” unvanını alır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri