Modoratör
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Liqueur nasıl içilir?
Likörleri buz veya su ile içmek gelenekseldir. Ayrıca likörler cin, votka, viski, konyak, brendi, her çeşit şarap, krema ve süt, dondurma, sıcak çikolata, portakal ve limon suyu ile çok iyi gider. Liköre dayalı kokteyller, böyle bir içecekte sofistike ve asaletini ortaya çıkaran biraz acı, ekşi bir tada sahiptir.Mast Jagermeister nasıl içilir?
Jagershot olarak da bilinen bu tüketim seçeneği için özel shot bardağına tamamen jager doldurmanız gerekiyor. Doldurulan içki tek seferde ve bir yudum şeklinde tüketilmelidir. Jagermeister tek başına tüketilebileceği gibi başka içecekler ile beraber kokteyl olarak da içilebilir.Likörlü filtre kahve nasıl yapılır?
Likörlü filtre kahve nasıl yapılır?Endüstriyel olarak kahve likörü yapılırken, kahve 95 derecelik alkolde belirli bir süre (genellikle bir kaç ay) bekletildikten sonra bir makinede süzülür. Bu arada, karışımın içine yavaş yavaş krema ilave edilir. Sonrasında bir kaç gün tanklarda dinlendirilir ve sonrasında şişelenerek tüketime hazır hale gelir.
Berliner Luft nasıl içilir?
en sevdiği çikolata after eight olan bir şahıs olmam ile birlikte bayılarak tükettiğim likördür. shot olarak içilmesi tavsiye edilir. bir de etkisini küçümsememek lazım.Muz likörü nasıl içilir?
önce 1.5 litrelik bir pet şişe alınır. içine muz likörü yavaşça boşaltılır ki ortalık batmasın, ardından 1 litrelik süt eklenir ve şişe hızlıca çalkalanır. bundan sonra isteğe göre şeker veya kahve eklendikten sonra içkimiz servise hazırdır. afiyet olsun.Jagermeister ile ne iyi gider?
Jagermeister ile ne iyi gider?Jager Energy hazırlamak için uzun bir kokteyl bardağına birkaç küp buz koyun. Üzerine 1 shot jagermeister ekleyin ve buzu liköre bulayın. Ardından bardağı enerji içeceğiyle doldurun. Dilerseniz bardağı limon ya da portakal dilimiyle süsleyebilirsiniz.
koyu siyah renkte, bomba seklinde bir siseye sahip, macaristanin mustesna ickilerinden en saglami. ufak bir kadehte sunumu yapilir zira agziyla icmesini bilmeyenler icin ehven bir icki degildir. genelde, ufak bir yudum alindiktan sonra agizda bir tur cevrildikten sonra yutulur ve alinabildigi kadar derin bir nefes …