Son konular

M.Ahmet Obalı İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma Balıkesir

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
56
Coin
256,936
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Bandırma'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - M.Ahmet Obalı İlköğretim Okulu Tanıtımı - M.Ahmet Obalı İlköğretim Okulu Resimleri - M.Ahmet Obalı İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

1951 yılında Bulgaristan’dan göç eden soydaşlarımızdan kırk hane “Suat Çiftliğini” alarak yerleşmişlerdir. 11 Kasım 1966 tarihinde İsmail Hakkı öğretmenin 27 öğrenciyle ve1,2,3 sınıflarıyla “Kurtuluş İlkokulu” adıyla öğretime başladı. İlk öğretmenleri Hilmi ÜNAL, Zerrin GEZER ve Erdinç ÖZASLAN’dır. İlk mezunlarını 1972-73 öğretim yılında vermiştir.

1981 yılında Bandırma’nın hayırsever işadamlarından Ahmet Obalı tarafından 2230 metrekare alan üzerine 644 metrekare olarak 2 katlı, araç-gereç odası, müsamere salonu ve beş derslikli olarak yapılmıştır. İş adamının adını alan okulumuz şehir merkezine 5km. olup, Yeni Mahalle’dedir. Beyazevler, Esenevler, Polisevleri ve Kartalçeşme’den öğrencilerimiz gelmektedir. 1997-98 öğretim yılında ilköğretimin 8 yıla çıkması sonucu adı “AHMET OBALI İLKÖĞRETİM OKULU” olarak değişmiş ve bina içinde sınıf ihtiyacı olduğundan tadilat yapılmıştır. Aynı yıl okulumuz kaloriferli olmuştur. Okulumuzun işlik, kütüphane, laboratuar, spor salonu gibi bölümlere ihtiyacı vardır. 2007-2008 yılında “Bilgi Teknolojileri Sınıfı” kurulmuştur.

Anadolu lisesi, Sağlık Meslek Lisesi ve düz liselere öğrencilerimiz mezun olunca devam etmektedir. Çeşitli etkinliklerde başarılı olan öğrencilerimiz olup, öğretmen, polis, işletmeci ve astsubay olan öğrencilerimizde vardır.

Okulumuzda 1 anasınıfı, 8 normal sınıf bulunmakta olup, normal eğitim yapılmaktadır. Müdür ve yardımcısı, 1 anasınıfı, 5 sınıf öğretmeni, 4 branş öğretmeni ve 1 hizmetlisi bulunmaktadır. Açık olan dersler merkez okullar ve ücretli öğretmenlerce doldurulmaktadır.
M.Ahmet Obalı İlköğretim Okulu Balıkesir Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; M.ahmet Obalı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, M.ahmet Obalı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, M.ahmet Obalı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, M.ahmet Obalı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: M.AHMET OBALI İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Yeni Mh.Erdek Cd.No:2

Telefon Numarası: 2667380630

Faks Numarası: 2667380630

E-mail Adresi:[email protected]

Web Adresi:BALIKESİR - BANDIRMA - M.Ahmet Obalı İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberi.biz -

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.

Üst Alt