Son konular

Marmara Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı kaç puan?

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
58
Coin
256,936
Marmara bilgisayar programcılığı kaç puan?
Bilgisayar Programcılığı 2020 2021 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması ise Şöyle:

Üniversite Bölüm Adı Taban Puanı 2020 2024
MARMARA ÜNİVERSİTESİ (Devlet)(İSTANBUL) Bilgisayar Programcılığı 367,73353 342,87212
İSTANBUL AYVANSARAY ÜNİVERSİTESİ (Vakıf) Bilgisayar Programcılığı (Uzaktan Öğretim) (Burslu) 367,66439 —
Bilgisayar Programcılığı kaç puan istiyor?
Bilgisayar Programcılığı Bölümü 2021 taban puanları en düşük 189,61885, en yüksek 420,48994'tür. Bilgisayar Programcılığı Bölümü 2021 başarı sıralaması en düşük 1703023, en yüksek 82800'dir.

Marmara Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı kaç yıllık?
Yükseköğretim Kurulu'nun 23 Ocak 1991 tarihli kararı ile Marmara Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde kuruln Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'na bağlanmış olup,öğretim süresi 2 yıldır ve “ Bilgisayar Programcılığı Teknikeri” ünvanıyla mezun vermektedir.

2 yıllık bilgisayar programcılığı ne?
Bilgisayar Programcılığı bir önlisans programıdır ve bölümün amacı bilgisayar programlayabilecek ve yazılım oluşturabilecek kişileri yetiştirerek sektöre kazandırmaktır.

Bilgisayar programcısı ne kadar maaş alıyor?
Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜK ORTALAMA
Kıdemli Yazılım Mühendisi 10.210 16.480
Bilgisayar Programcısı 4.250 6.120
Bilgisayar Programcılığı TYT mi AYT mi?
Üniversite Sayısı: Bilgisayar Programcılığı bölümü toplam 161 adet üniversitede bulunmaktadır. TYT Puan türündededir. 2 Yıllıktır.

2 yıllık Bilgisayar Programcılığı mezunu ne iş yapar?
Bilgisayar programcılığı bölümü, yazılım kodlarını bilgisayarın izleyebileceği mantıksal bir diziye dönüştüren programlar yazacak kişiler yetiştirir. Bilgisayar programcıları çeşitli dillerde pek çok yazılım programı kullanırlar. Bu bölümde okuyan çok fazla öğrenci vardır ve mezun sayısı fazladır.

Marmara Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı hangi fakültede?
Önlisans – Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu – Bilgisayar Programcılığı

Üst Alt