Son konular

Maskara Nedir ve Nasıl Uygulanır?

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
57
Coin
256,936
Maskara, kirpikleri belirginleştirmek icin kullanılan bir kozmetik urundur Maskara kirpiklere hacim verir, kirpikleri uzun gosterir ve kalınlaştırır Doğal kahverengi ve siyahlardan canlı mavi ve yeşillere kadar farklı ceşitleri mevcuttur Bu likit kozmetik urun kullanılırken sıklıkla yaşanan problem, kirpiklere surulduğu zaman bu urunun topaklanma yapmasıdır Topaklanmayı onlemek zordur, ama imkansız değildir
Maskara Nasıl Uygulanır ?1Adım: Kirpik kıvırma aletini kullanırken kirpiklerinizi yukarı doğru kıvırın Kirpik kıvırma aletinin kaucuk kısmına ust kirpiklerinizi yerleştirin Kirpik kıvırma aletini, kirpiklerini kavrayarak, 10 saniye kirpiklerinize bastırın ve sonra bırakın Goz kapaklarınızın arada sıkışmadığından emin olun Kirpikleriniz istediğiniz olcuye ulaşana kadar kirpik kıvırma işlemini tekrarlayın
2Adım: Maskara tupunden maskara fırcasını cıkarın Fırcadaki topaklanmış maskarayı ve kirpikleri temizleyin Serbest elinizin orta parmağını kaşlarınıza yerleştirin ve derinizi gerin

3Adım: Ust kirpiklerin alt kısmına zikzak hareketi yaparak maskarayı uygulayın Gozun ic tarafından dış koşesine doğru maskarayı uygulayın Maskarayı kalın bir şekilde surmeyin Birkac dakika kurumasını bekleyin İkinci katı uygulayın
4Adım: Kirpiklerinizi kucuk, metal bir kirpik fırcası ile kirpiklerinizdeki maskara kuruyuncaya kadar fırcalayın Fırca maskara topaklarını yok edecek ve kirpikleri birbirinden ayırarak, kirpiklerin orumcek gibi gozukmesini onleyecektir
5Adım: İsterseniz maskarayı alt kirpiklerinize de uygulayabilirsiniz
Oneriler
• Kirpiklerinizin uzun gorunmesi icin maskaranın ikinci katını fırcayı dikey tutarak uygulayın Fazladan kat uygularken maskara fırcasını maskara tupune batırıp cıkarmayın Fırcayı batırıp cıkarırken maskara tupune hava dolar, maskara kurur ve bakteriler oluşur Fırcayı tupun icinde hafifce oynatın
Gereken Malzemeler
•Kirpik kıvırma aleti
•Maskara

Üst Alt