Son konular

:::Mc.ErDeM:::

zeberus1234

Yeni Üye
Tepkime
10
Coin
2
1. MC ERDEM Kimdir... ?

18/09/1987 yılında İstanbul / Zeytinburnu nda doğdum. Adım ve soyadım Erdem TUNCER. Hiphop kültürüne dans ve djlikle başladım, Yaklaşık 10 yaşımdan beri rap müzikle ilgileniyorum. 2000 yılında ilk kayıtlarımı kendi
evimdeki stüdyomda amatör olarak yaptım. 2005 yılında Rutin (Rahmi KERİMOĞLU) ve F-Style (Ferşad SEKMEN) la
birleşerek Sansür grubunu kurduk. Sansür grubunun çalışmaları 2005 sonlarına doğru Kelepçe Clan ın kurulmasıyla
son buldu.

Kelepçe Clan ı 5 kişi ortak karar alarak 2005 yılının son aylarında kurduk. Kuruculardan Taz (Tansel CELT)
menejer ve organizatörlük görevlerini üstlendi. Er-Kan (Erkan GERGİN) reklam işlerini üstlendi. Rutin (Rahmi
KERİMOĞLU) prodüktörlük ve mcliği seçti. F-Style (Ferşad SEKMEN) dış işler ve mcliği seçti. Kelepçe Clan çatısı
altında Kelepçe Records - Kelepçe Ajans - Kelepçe Dans Salonu faaliyetlerini göstermekteyiz...

Mcliğimin dışında Kelepçe Clan kurucusu olup bu çatı altında görev almaktayım.

2. DJ MRXAGA Kimdir ?

Aslında Dj MrxAga da benim. Djlik yapmaya ilk başladığım zamanlar MrxAga adımı kullanıyordum fakat sonralardan bunu Dj Erdem olarak değiştirdim. Ama hala Dj MrxAga olarak da bazı yerlerde tanınıyorum.

3. MC ERDEM in Beatlerini Kim Yapıyor... ?

Kelepçe yi kurmadan önce beatlerimi kendim yapıyordum fakat Kelepçe kurulduktan sonra genelde beatlerimi
Kelepçe Clan ın prodüktörü olan Rutin (Rahmi KERİMOĞLU) yapıyor. Ara sıra free beat kullandığımda da oluyor.
Tabii yine ara sıra kendimde fırsat buldukça beat yapıyorum.

4. MC ERDEM in Kayıtları Nerde Yapılıyor... ?

Kayıtlarımız Kelepçe Recoords ta profesyonel olarak yapılıyor. Dışardan kayıt yapmak için gelen mc arkadaşlarımıza da elimizdeki imkanlar doğrultusunda kayıt imkanı sağlamaktayız ve ft. olarakta destek çıkmaktayız.

5. MC ERDEM in Hedefleri... ?

Amacım Türkçe rap adına güzel ve kalıcı işler yapmak. Bir süre undergroundda kendimi gösterdikten sonrada benim için zor bir sınav olan overgrounda geçiş yapmak. Aynı zamanda Kelepçe Clan olarak gerçekleştirmeyi
düşündüğümüz gizli bir projemiz var onu da hayata geçirmek istiyoruz...

6. MC ERDEM e Nasıl Ulaşabiliriz... ?

Bana e-mail aracılığıyla, msn messengerla, sitedeki ziyaretçi defteriyle, ve stüdyomdan ulaşabilirsiniz.

€diT u****LıK

7. MC ERDEM in Son Sözleri...

Rap müziği seviyorum ve ömrümün sonuna kadar rap yapmak istiyorum.

Üst Alt