Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Mehmet Ali Ekener İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Mehmet Ali Ekener İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Ali Ekener İlköğretim Okulu Hakkında
Mehmet Ali Ekener İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mehmet Ali Ekener İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mehmet Ali Ekener İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mehmet Ali Ekener İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Mehmet Ali Ekener İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: MEHMET ALİ EKENER İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: YENICAMI MAH.BAĞARASI CAD.NO:30
Telefon Numarası: 2565181313
Faks Numarası:Bilgi Yok
E-mail Adresi :Bilgi Yok
Web Adresi:Mehmet Ali Ekener İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi.biz -
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.
Mehmet Ali Ekener İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mehmet Ali Ekener İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mehmet Ali Ekener İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mehmet Ali Ekener İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Mehmet Ali Ekener İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: MEHMET ALİ EKENER İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: YENICAMI MAH.BAĞARASI CAD.NO:30
Telefon Numarası: 2565181313
Faks Numarası:Bilgi Yok
E-mail Adresi :Bilgi Yok
Web Adresi:Mehmet Ali Ekener İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi.biz -
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.