Mehmet Ali Kısakürek Kimdir - Mehmet Ali Kısakürek Biyografisi

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
52
Coin
256,936
Mehmet Ali Kısakürek Kimdir - Mehmet Ali Kısakürek Resimleri - Mehmet Ali Kısakürek Biyografisi - Mehmet Ali Kısakürek Hakkında

Mehmet Ali Kısakürek (d. 1948, Kahramanmaraş), Ankara Üniversitesi Senato Üyesi, “Avrupa Birliği Eğitim Programları ve ECTS (Avrupa Kredi Transfer Sistemi) Kurumsal Koordinatörü“ ve ECTS/DS Türk Danışmanı.

1969 yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi’den mezun olmuş ve aynı fakültede asistan olarak göreve başlamıştır. 1971 de yüksek lisansını, 1974 de doktorasını tamamlamış, 1978 de doçent, 1986 da Profesör olmuştur. Akademik görevleri yanında gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında çeşitli idari görevler almıştır. Bu görevler arasında; Devlet Planlama Teşkilatında uzmanlık, dekan yardımcılığı, dekanlık, rektör yardımcılığı, Yükseköğretim Denetleme Kurulu Üyeliği ve Yükseköğretim Kurulu Başkanvekilliği(Üniversitelerarası kurul kontenjanından 1993-1997 yılları arasında YÖK Genel Kurul üyeliği yapmıştır), Paris’teki merkezde OECD/CERİ Yönetim Kurulu Üyeliği OECD Eğitim Komitesi Üyeliği görevleriyle, UNESCO(Paris)'daki çalışmaları sayılabilir.

Evli ve 2 çocuklu olan Prof. Mehmet Ali Kısakürek, Ankara Üniversitesi Senato Üyesidir. Halen Ankara Üniversitesi “ Avrupa Birliği Eğitim Programları ve ECTS (Avrupa Kredi Transfer Sistemi) Kurumsal Koordinatörü “ ve ECTS/DS Türk Danışmanı olarak görev yapmaktadır.

Similar threads

• Soru
Mehmet Ali Kısakürek Kimdir - Mehmet Ali Kısakürek Resimleri - Mehmet Ali Kısakürek Biyografisi - Mehmet Ali Kısakürek Hakkında Mehmet Ali Kısakürek (d. 1948, Kahramanmaraş), Ankara Üniversitesi Senato Üyesi, “Avrupa Birliği Eğitim Programları ve ECTS (Avrupa Kredi Transfer Sistemi)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
  • Soru
Mehmet Ali İrtemçelik Kimdir - Mehmet Ali İrtemçelik Resimleri - Mehmet Ali İrtemçelik Biyografisi - Mehmet Ali İrtemçelik Hakkında Mehmet Ali İrtemçelik Türkiye Cumhuriyeti'nin 2. Berlin Büyükelçisidir. Önceden, 21. Dönemde ANAP İstanbul milletvekilliği ve Devlet Bakanlığı da yapmıştır. 17...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
  • Soru
Ali Ekrem Özkul Kimdir - Ali Ekrem Özkul Resimleri - Ali Ekrem Özkul Biyografisi - Ali Ekrem Özkul Hakkında Ali Ekrem Özkul, (d. 1954), YÖK Yürütme Kurulu üyesi.1976 yılında Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştur. Aynı bölümde yüksek lisans ve doktorasını da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
  • Soru
Mehmet Ali Türker Kimdir - Mehmet Ali Türker Resimleri - Mehmet Ali Türker Biyografisi - Mehmet Ali Türker Hakkında Mehmet Ali Türker, (d. 12 Mayıs 1942, Sofular, Bala Ankara, Türkiye),Türk bürokrat. 1965 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin Mali İktisat Bölümü'nden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
  • Soru
Hasan Hami Yıldırım Biyografisi Hasan Hami Yıldırım Özgeçmişi Hasan Hami Yıldırım Hayatı Hasan Hami Yıldırım hakkında Bilgi 1963 yılında Bucak Taşyayla Köyü’nde doğdu. ODTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden 1986 yılında mezun oldu. ODTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Şehir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Üst Alt