Mehmet Oray İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Oray İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmet Oray İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Oray İlköğretim Okulu İletişim
Mehmet Oray İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz Hayırsever İşadamı Mehmet ORAY tarafından yaptırılıp 28 Eylül 1989 tarihinde ilkokul olarak ilçemiz çocuklarının eğitim-öğretimine sunulmuştur. Okulumuza, okulu yaptıran Hayırsever İşadamı Mehmet ORAY’ın adı verilmiştir. 17 Ağustos 1997 tarihinden itibaren zorunlu eğitimin 8 yıla çıkarılmasını düzenleyen 4306 sayılı yasanın yürürlüğe girmesi sonucu ilkokul olan işlevini ilköğretim okuluna dönüştürerek misyonunu sürdürmektedir. Okulumuzda 2001-2002 öğretim yılında 6,7 ve 8. sınıflar da açılmıştır. Okulumuz 2 idareci 11 öğretmen, 1 hizmetli ve 190 öğrencisi ile çalışmalarını sürdürmektedir. Okul binamız içerisinde 9 adet derslik bulunup fiziki kapasitesinin %100’ü kullanılmasına rağmen en az 4 dersliğe daha ihtiyacımız vardır.
Okulumuz idarecisiyle, öğretmeniyle, hizmetlisiyle, öğrencisiyle, öğrenci velileriyle ilçemizdeki eğitim-öğretimde örnek olma yolundaki çalışmalarını sürdürmektedir. Okulumuzun amacı: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, nitelikli, vatanını, milletini ve bayrağını seven, evrensel değerlere sahip bireyler yetiştirmektir.
Mehmet Oray İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kale
Okulun Telefonu: 258 671 30 26
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Hürriyet Mahallesi, Yıldız Caddesi, No: 89
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: 459262@gmail.com - 459262@meb.gov.tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Mehmet Oray İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Mehmet Oray İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz Hayırsever İşadamı Mehmet ORAY tarafından yaptırılıp 28 Eylül 1989 tarihinde ilkokul olarak ilçemiz çocuklarının eğitim-öğretimine sunulmuştur. Okulumuza, okulu yaptıran Hayırsever İşadamı Mehmet ORAY’ın adı verilmiştir. 17 Ağustos 1997 tarihinden itibaren zorunlu eğitimin 8 yıla çıkarılmasını düzenleyen 4306 sayılı yasanın yürürlüğe girmesi sonucu ilkokul olan işlevini ilköğretim okuluna dönüştürerek misyonunu sürdürmektedir. Okulumuzda 2001-2002 öğretim yılında 6,7 ve 8. sınıflar da açılmıştır. Okulumuz 2 idareci 11 öğretmen, 1 hizmetli ve 190 öğrencisi ile çalışmalarını sürdürmektedir. Okul binamız içerisinde 9 adet derslik bulunup fiziki kapasitesinin %100’ü kullanılmasına rağmen en az 4 dersliğe daha ihtiyacımız vardır.
Okulumuz idarecisiyle, öğretmeniyle, hizmetlisiyle, öğrencisiyle, öğrenci velileriyle ilçemizdeki eğitim-öğretimde örnek olma yolundaki çalışmalarını sürdürmektedir. Okulumuzun amacı: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, nitelikli, vatanını, milletini ve bayrağını seven, evrensel değerlere sahip bireyler yetiştirmektir.
Mehmet Oray İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kale
Okulun Telefonu: 258 671 30 26
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Hürriyet Mahallesi, Yıldız Caddesi, No: 89
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: 459262@gmail.com - 459262@meb.gov.tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok