Son konular

Metin Ergun

zeberus1234

Yeni Üye
Tepkime
10
Coin
2
Metin Ergun, 23 Şubat 1963'te Muğla ili Milas ilçesi Kargıcak köyünde doğdu. Babasının adı Tevfik, annesinin adı Nazife'dir. Öğretim Üyesi; Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'ni bitirdi. Yüksek Lisansını Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde, Doktorasını Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamladı. Erzurum Atatürk ve Konya Selçuk Üniversiteleri Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde Öğretim Üyesi olarak ders verdi. 1996'da doçent, 2006'da profesör unvanını aldı. Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi'nde Öğretim Üyeliği görevinde bulundu. 21. Dönem Muğla Milletvekili. İyi düzeyde İngilizce ve Rusça bilen Ergun, evli ve 2 çocuk babasıdır.

TBMM

Similar threads

• Soru
Vahit Kirişci, 4 Aralık 1960'da, Kahramanmaraş'ta doğdu. Babasının adı Mustafa, annesinin adı Saniye'dir. Ziraat Yüksek Mühendisi ve Öğretim Üyesi; Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ni bitirdi. Yüksek lisansını Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Fen Bilimleri Enstitüsü'nde, doktorasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
  • Soru
Ergun Özbudun Kimdir - Ergun Özbudun Resimleri - Ergun Özbudun Biyografisi - Ergun Özbudun Hakkında Ergun Özbudun 1937'de Ankara'da doğmuştur. Lisans ve doktorasını Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamlamıştır. Şu anda Bilkent Üniversitesi Öğretim üyesidir. Bilkent Üniversitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
  • Soru
Anıl Yılmaz Kimdir - Anıl Yılmaz Resimleri - Anıl Yılmaz Biyografisi - Anıl Yılmaz Hakkında Anıl Yılmaz (d. 24 Şubat 1970). Türk tarihçi, arkeolog ve araştırmacı. Yaşamı ve Akademik Kariyeri 24 Şubat 1970 tarihinde doğan tarihçi, lisans eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
  • Soru
Hasan Ali Çelik, Hasan Ali Çelik Özgeçmiş, Hasan Ali Çelik Kimdir, Hasan Ali Çelik Hakkında Bilgi Hasan Ali Çelik Biyografisi Hasan Ali Çelik, 2 Mayıs 1959 yılında Sakarya Bezirgân Beldesi'nde doğdu. Babasının adı Emrullah, annesinin adı Hanım'dır. Öğretim Üyesi; Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
  • Soru
Prof. Dr. Bahaeddin Yediyıldız (1945 - .... ) Doğum Yeri ve Yılı : Kabataş, Ordu – 1945. Halen Bulunduğu Görev: TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Eğitim-Öğretim: - İlköğretim (Merkez İlkokulu, Gölköy, Ordu), 1956 -Ortaöğretim (Gölköy Merkez Ortaokulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Üst Alt