Mimar Sinan İlköğretim Okulu Bilgileri Bayat Afyonkarahisar
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1976/1977 Eğitim Öğretim yılında 5 derslikli olarak eğitime açılmış olup 2008/2009 Eğitim Öğretim yılında hizmete giren yeni bina ile derslik sayısı 8 olmuştur. Okulumuzda ayrıca 1 ana sınıfı, 1 Fen Laboratuvarı, 1 Bilişim Teknolojileri sınıfı ve 1 kütüphane ve Teknoloji Tasarım sınıfı mevcuttur.Ayrıca bir sınıfımızda yemekhaneye dönüştürülmüş olup taşımalı öğrencilere yemek verilmektedir. Okul binamızın ısınma ihtiyacı kaloriferle sağlanmaktadır. 2. kademe bu yıl açılan ek binada eğitime başlamıştır .
Okulumuzda 1-2-3. sınıflarda takviye etüt çalışmaları, 4-5.sınıflara satranç, masa tenisi, spor etkinlikleri yapılmaktadır. Okulumuzun eğitim düzeyi ilçemiz ortalamasında yer almaktadır.
MİSYONU
Bütün Öğrencilerin Öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili, becerikli, eğitimli bireyler olarak yetişmesini sağlamak, Milli ve Manevi değerlerine bağlı , yeniliğe açık, tutarlı, kararlı; Toplumla barışık olarak yetiştirmek için varız.
VİZYONU
Vatanına, milletine bağlı,bayrağına bağlı; Milli birlik ve beraberlik duyguları gelişmiş, büyüklerine saygılı, kendisine, ailesine, topluma faydalı; kaliteli fertler yetiştirmek.
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Bayat
Okulun Telefonu: (272) 491 20 19
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Büyük Mahalle Atatürk Caddesi No:71- 03780
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: 413514@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri: İLE UZAKLIK 46 km
İLÇEYE UZAKLIK İlçe Merkezi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1976/1977 Eğitim Öğretim yılında 5 derslikli olarak eğitime açılmış olup 2008/2009 Eğitim Öğretim yılında hizmete giren yeni bina ile derslik sayısı 8 olmuştur. Okulumuzda ayrıca 1 ana sınıfı, 1 Fen Laboratuvarı, 1 Bilişim Teknolojileri sınıfı ve 1 kütüphane ve Teknoloji Tasarım sınıfı mevcuttur.Ayrıca bir sınıfımızda yemekhaneye dönüştürülmüş olup taşımalı öğrencilere yemek verilmektedir. Okul binamızın ısınma ihtiyacı kaloriferle sağlanmaktadır. 2. kademe bu yıl açılan ek binada eğitime başlamıştır .
Okulumuzda 1-2-3. sınıflarda takviye etüt çalışmaları, 4-5.sınıflara satranç, masa tenisi, spor etkinlikleri yapılmaktadır. Okulumuzun eğitim düzeyi ilçemiz ortalamasında yer almaktadır.
MİSYONU
Bütün Öğrencilerin Öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili, becerikli, eğitimli bireyler olarak yetişmesini sağlamak, Milli ve Manevi değerlerine bağlı , yeniliğe açık, tutarlı, kararlı; Toplumla barışık olarak yetiştirmek için varız.
VİZYONU
Vatanına, milletine bağlı,bayrağına bağlı; Milli birlik ve beraberlik duyguları gelişmiş, büyüklerine saygılı, kendisine, ailesine, topluma faydalı; kaliteli fertler yetiştirmek.
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Bayat
Okulun Telefonu: (272) 491 20 19
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Büyük Mahalle Atatürk Caddesi No:71- 03780
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: 413514@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri: İLE UZAKLIK 46 km
İLÇEYE UZAKLIK İlçe Merkezi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok