Mimar Sinan İlköğretim Okulu Bilgileri Honaz Denizli

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Bilgileri Honaz Denizli

Arsasını Hacı Salih Kartal’ın bağışlamasıyla okul yapılmıştır. 1993 yılında eğitim öğretime açılmış ve bir sınır çizilerek, haydar mahallesi ve yeni mahallenin o sınırları içerisine giren öğrenciler ve son gelen 5 öğretmenle Atatürk ilköğretim Okulundan ayrılarak eğitime başlanmıştır. Eğitime başlandığında 5 derslik, 1 laboratuar ve salondan oluşmakta idi. 1996 yılında salon dolaplarla bölünerek ve tabanı yaptırılarak ana sınıfı açılmıştır. 1998 yılında ilköğretim olmuş ve 6. Sınıflar laboratuarda eğitim görmüşlerdir.

1999 yılında İl Genel Meclisi Üyesi Mesut Akdeniz’in çabalarıyla, İl Daimi Encümen Toplantı kararları ile Vali Yusuf Ziya Göksu’nun ilgileri ile ilave üst kat inşaatına başlanmış ve 1999/2000 eğitim öğretim yılında sabahçı ve öğleci olarak Atatürk İlköğretim Okulunda eğitim yapılmıştır. 2000 Eylül ayına ilavesi ve Kalorifer tesisatı bitirilmiş, pencereler değiştirilmiştir. 2000/ 2001 eğitim yılında Mimar Sinan İlköğretim Okulu olarak 8 sınıf, 1 ana sınıfı, 1 laboratuar, 1 bilgisayar laboratuarı, 1 işteknik odası ve idari odalar olarak hizmete devama başlamıştır. 2002 yazında İl özel idaresince bahçe duvarları ve korkuluk demirleri yapılmıştır.

2002 Eylül ayında Ramazan Özçeşme adında vefat eden vatandaşın oğullarının katkısıyla bahçe çeşmeleri yapılmıştır. 2003 Eylül Köy Hizmetleri ve Gençlik İl Müdürlüğünün yardımlarıyla sıcak asfalt dökülerek Basketbol sahası ve okula ait olan alt bahçenin tesviye çalışmaları yapılmıştır. 2003 Haziran ayında öğrenci velileri ile birlikte alt bahçenin etrafı tellerle çevrilerek öğrencilere sahası düzenlenmiştir. 2006 Şubat ayında bilgisayar laboratuarı faaliyete geçmiştir.

Mimar Sinan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Honaz
Okulun Telefonu: 258 811 20 66
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Haydar Mh. Alim Cami Sk.No: 59
Okulun Web Adresi:
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okulun E-Posta Adresi: 459979@meb.k12.tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Mimar Sinan İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt