Welcome to Master Theme!

Hi, join best forum. Feel the fun!

Kayıt OL

Motor traversi neden degisir?

Zeberus

Administrator
Yönetici
Katılım
27 Ara 2022
Mesajlar
341,783
Tepkime puanı
20

Motor traversi neden değişir?​

Motor Traversi Değişimi. Otomobil sektörü içerisinde birçok parça için tamir ya da değişim işlemi yapılabilir. Tamir işlemleri her parça için uygulanmaz. Motor traversi de çok nadir bir durumda arızalanma gösterdiği için tamir işlemi yerine değişim işlemi uygulanmaktadır.

Travers sacı nedir?​

Alt Şasi, diğer adıyla travers, aracın ön tarafında bulunan neredeyse bütün parçalarını taşıyan ve ana şasiye bağlayan parçadır. Travers ana şaseyle aynı malzemeden imal edilir. Travers değişimi için aracın kaportası hariç aracın yürüyen aksamında bulunan bütün parçaların sökülmesi gerekmektedir.
Torpido traversi nedir?
Travers aracın ön ve arkasında bulunan ve iki ucundan şasiye bağlı taşıyıcı bir parçadır. Motor şanzıman ve bazı ön düzen parçaları bu parçaya sabitlenir. Travers bir nevi şasi görevi gördüğünden oldukça sağlam yapıdadır.
Demiryolunda travers nedir?
Travers, demiryolu raylarındaki raylar için dikdörtgen şeklinde bir destektir. Genellikle rayların altına dik olarak yerleştirilirler.

Travers nedir ne işe yarar?​

Traversler, aracın ön takım parçaları adı verilen sisteminin sabitlendiği bölümdür. Motorun alt kısmında yer alan travers ile motor ile şanzıman takozları sabitlenir.

Travers fişeği ne işe yarar?​

Bu parçalar aracın olmazsa olmaz parçalarıdır. Bu traversler, araçta yer alan ön takım parçaları adı verilen parçaları sabitleyen bir görev, bulunur. Bu parça aynı zamanda farklı çeşitlerdeki malzemeleri bir arada tutabilme özelliğine sahiptir.
Tofaş kısa travers ne işe yarar?
Travers yapmak ne demek?
bir yerden başka bir yere ulaşmak demektir.

Araçta travers ne işe yarar?​

Travers, araçların temel yapı taşları arasında yer alır. Bu parçalar aracın olmazsa olmaz parçalarıdır. Bu traversler, araçta yer alan ön takım parçaları adı verilen parçaları sabitleyen bir görev, bulunur. Bu parça aynı zamanda farklı çeşitlerdeki malzemeleri bir arada tutabilme özelliğine sahiptir.

Inşaatta travers nedir?​

Demiryollarında yük aktarımı modeline uygun şekilde; rayın kendisine aktardığı kuvvetleri daha geniş bir yüzeye yayarak balast tabakasına aktaran, yolun açıklığını belirleyip koruyan ve yolu yan etkilere karşı yolun ekseninde tutan, raylara dik yönde belirli aralıklarla döşenmiş sömellere travers denir.
 

Benzer konular

Ön travers ne işe yarar? Traversler, aracın ön takım parçaları adı verilen sisteminin sabitlendiği bölümdür. Motorun alt kısmında yer alan travers ile motor ile şanzıman takozları sabitlenir. Tampon Traversi ne işe yarar? Ön ve arka tamponların içlerinde tampon traversleri bulunur. Bu aksamların...
Cevaplar
1
Görüntüleme
4
Travers burcu bozulursa ne olur? Travers arızası olan araçlarda genelde kasislerde aşırı tıkırtı ve uğultu olmaktadır. Travers arızalarında bilinen en önemli belirti dinleyerek bulunabilecek arızalardır. Aracın travers parçaları olan burçlarda veya traversin kendisinde oluşan yıpranma ve esneme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
Travers zararlı mı? Eski ahşap traversler o kadar tehlikelidir ki, ne yakarak ne de gömerek yok edilebilir. Yakıldıkları takdirde açığa çıkan kimyasal gazlar havaya karışarak hem insanlar hem de diğer canlılar açısından önemli bir tehdit oluşturur ve geriye kalan kül zehirli madde içerir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
2
Travers zehirli mi? Eski ahşap traversler o kadar tehlikelidir ki, ne yakarak ne de gömerek yok edilebilir. Yakıldıkları takdirde açığa çıkan kimyasal gazlar havaya karışarak hem insanlar hem de diğer canlılar açısından önemli bir tehdit oluşturur ve geriye kalan kül zehirli madde içerir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
2
Travers ayak ucu nedir? Yatağın daha şık durmasını sağlamakla beraber aynı zamanda kullanışlılığını da arttırmaktadır. Travers çeşitleri yan traversler ve ayak ucu traversi olarak bilinmektedir. Genelde her ikisi de kullanılmakta olup, yatağın bir bütün halde durmasını sağlamaktadırlar. Belirsiz...
Cevaplar
1
Görüntüleme
2
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Tips
Tips