Prof Dr Selçuk Yücel hangi hastanede?
Selçuk Yücel mesai saati dışı özel hastalarını muayenehanesinde ve İstanbul Florence Nightingale hastanesinde görmektedir.Prof Dr Hakan Vuruşkan nerede çalışıyor?
Hakan Vuruşkan – Ceylan Hastanesi Üroloji Polikliniği.Prof Dr Ali Erol Kimdir?
Ali EROL, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde başladığı lisans eğitimini başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tamamlayarak Üroloji Uzmanı olmuştur. Mesleki çalışmalarına Özel Medicana International İzmir Hastanesi’nde devam etmektedir.
Profesör Doktor Ahmet Tunç Özdemir kimdir?
Doç. Dr. Ahmet Tunç Özdemir 1998 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş uzmanlık eğitimini 2004 yılında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği’nde tamamlamıştır.2009 – 2011 yılları arasında Avrupa Onkoloji Ensitüsü’nde görev almıştır.Ceylan Hastanesi kime ait?
Dr.Mustafa Ceylan – Chairman – Ceylan Hastanesi | LinkedIn.Prof Dr Hakan Kılıçarslan Kimdir?
Hakan Kılıçarslan, Türk Üroloji Derneği Başkanlığı’na seçildi. BUÜ Tıp Fakültesi’nden mezun olan ve 2005 yılından itibaren Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’nda görevini sürdüren Prof. Dr. Hakan Kılıçarslan önceki ay yapılan genel kurul ile Türk Üroloji Derneği’nin yönetim kurulu başkanlığı görevine getirildi.
Prof Ali Erol hangi hastanede?
Prof. Dr. Ali Erol, Medicana Kadıköy Hastanesi’nde hizmet vermektedir.Dr Tunç Özdemir hangi hastanede?
Dr. Tunç Özdemir Tepecik Eğitim Hastanesi Çocuk Cerrahisi Kliniği’nde çalıştığı dönem boyunca, ağırlıklı olarak çocuk ürolojisi olmak üzere, 15.000’in üzerinde ameliyat yapmıştır. Ağustos 2020’de Kent Hastanesi Çocuk Cerrahisi Kliniği’nde tam zamanlı olarak çalışmaya başlamıştır.Dr Mustafa Ceylan Kimdir?
Dr. Mustafa CEYLAN – Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi….Doç. Dr. Mustafa CEYLAN.