Son konular

Murat Göktürk Kimdir - Murat Göktürk Biyografisi

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
52
Coin
256,936
Murat Göktürk,
Murat Göktürk Biyografisi,
Murat Göktürk Kimdir,
Murat Göktürk Hakkında Bilgi

Murat Göktürk Kimdir Hayatı

Av.Murat Göktürk ;
''28.01.1970 tarihinde Ürgüpte doğdum. İlkokulu Mehmet Diker İlkokulunda , Ortaokul ve liseyi Ürgüp Lisesinde Ürgüpte okudum. 1987 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandım. 1991 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum. Serbest Avukat olarak çalışmaya karar verdim. 1993 yılında Avukatlık stajımı tamladım. Askerlik görevimi Eğridir Dağ Komando Yedek Subay Okulu ve sonra Manisa Kırkağaç 6. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığında tamamladım. 01.09.1994 tarihinde serbest avukatlığa başladım. O tarihten beride Nevşehir İl Merkezinde Serbest olarak Avukatlık yapmaktayım. Bürom Nevşehir Merkezinde evim Ürgüp İlçesindedir ve Yaklaşık 18 yıldır bu şekilde Avukat olarak çalışmaktayım. 1996-2002 yılları arasında Baro Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulundum. Mart 2004 Yerel Yönetim Seçimlerinde Adalet Ve Kalkınma Partisinden Ürgüp Belediye Meclis Üyeliğine Seçildim. 5 Yıl süre ile Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulundum. Orta derecede İngilizce bilirim, orta derecede pratik olarak Almanca konuşabilirim.Evliyim 3 Çocuğum bulunmaktadır. ''

Üst Alt