Muratlı İlköğretim Okulu Hakkında - Muratlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Muratlı İlköğretim Okulu Resimleri - Muratlı İlköğretim Okulu İletişim
Muratlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Kütahya ilinin Domaniç ilçesine bağlı, Domaniç’e 8 km uzaklıkta bulunan Muratlı Köyü’nde bulunmaktadır. Okulumuz köyün güney doğu yönünde bina olarak 1000 metre kare bahçe olarak da 3500 metre karelik alana sahip bir okuldur.
Okulumuz 1960 yılında eğitim öğretime açılmıştır.Okulumuz 2005/2006 öğretim yılında yeni binasına taşınmıştır. Yeni okul binamız kaloriferli olup kömür kullanılmaktadır.Okulumuzda toplam 11 Derslik bulunmaktadır. Bu dersliklerden 5 tanesi ilköğretimin birinci kademesine ait müstakil sınıflardır. Okulumuzda her sınıftan bir şube bulunmaktır. Okulumuzun ikinci kademe sınıfları ise, Türkçe sınıfı, Matematik sınıfı, Sosyal Bilgiler sınıfı ve Fen Laboratuarı ve bilişim laboratuarı olmak üzere 5 sınıftan oluşmaktadır. 6.,7., ve 8. sınıflar dönüşümlü olarak bu sınıflarda ders yapmaktadır. Fen ve bilgisayar laboratuarını tüm sınıf öğrencileri de kullanmaktadır. Okulumuzda ayrıca ana sınıfımız mevcuttur. Ana Sınıfı 36 metrekarelik bir alana sahiptir.
Muratlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Domaniç
Okulun Telefonu:
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Muratlı İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Muratlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Kütahya ilinin Domaniç ilçesine bağlı, Domaniç’e 8 km uzaklıkta bulunan Muratlı Köyü’nde bulunmaktadır. Okulumuz köyün güney doğu yönünde bina olarak 1000 metre kare bahçe olarak da 3500 metre karelik alana sahip bir okuldur.
Okulumuz 1960 yılında eğitim öğretime açılmıştır.Okulumuz 2005/2006 öğretim yılında yeni binasına taşınmıştır. Yeni okul binamız kaloriferli olup kömür kullanılmaktadır.Okulumuzda toplam 11 Derslik bulunmaktadır. Bu dersliklerden 5 tanesi ilköğretimin birinci kademesine ait müstakil sınıflardır. Okulumuzda her sınıftan bir şube bulunmaktır. Okulumuzun ikinci kademe sınıfları ise, Türkçe sınıfı, Matematik sınıfı, Sosyal Bilgiler sınıfı ve Fen Laboratuarı ve bilişim laboratuarı olmak üzere 5 sınıftan oluşmaktadır. 6.,7., ve 8. sınıflar dönüşümlü olarak bu sınıflarda ders yapmaktadır. Fen ve bilgisayar laboratuarını tüm sınıf öğrencileri de kullanmaktadır. Okulumuzda ayrıca ana sınıfımız mevcuttur. Ana Sınıfı 36 metrekarelik bir alana sahiptir.
Muratlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Domaniç
Okulun Telefonu:
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :