Müşerref Gündoğdu İlköğretim Okulu Bilgileri Nazilli Aydın

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Resimleri - Hakkında

TARİHÇE

İbrahim kızı Müşerref Gündoğdu Hanımefendi tarafından 3000 m2 ‘lik arsanın kendi ismini vermek şartı ile 10.01.1991 tarihinde Aydın İl Tüzel kişiliğine hibe edildi.
1993 yılında okulun yapımına başlayıp 1995 yılında tamamlandı.1995 Eylül ayında eğitim-öğretime açıldı.Her şubeden 2’şer tane olmak üzere toplam 16 sınıf vardır.
Fen ve Teknoloji laboratuarı,bilgisayar laboratuarı ,Sosyal Bilgiler VCD sınıfı,okuma salonu,spor odası,çok amaçlı bir salon bulunmaktadır.Okul 4 katlı olup 615 m2 alana oturmuştur.Katı yakıtlı kaloriferle ısıtılmaktadır.

Okulun açıldığı tarih olan 1995 yılında Fevzi Uzun müdür vekili olarak 04.03.1996 yılına kadar devam etti.04.03.1996 yılında Mustafa Kahya okul müdürü olarak göreve başladı.
Mehmet Şahin Nazilli Ketendere Köyü İlköğretim Okulu’nda müdür yetkili öğretmen iken 21.08.1996 tarihinde Müşerref Gündoğdu İlköğretim Okulu’na müdür yardımcısı olarak göreve başladı.
Okul Müdürü Mustafa Kahya 03.09.2003 tarihinde Yenipazar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’ne vekaleten atandı. Mehmet Şahin 03.09.2003 tarihinden 02.05.2006 tarihine kadar okul müdürlüğüne vekalet etti.Temmuz ayında emekli olduktan sonra yerine okulumuz öğretmenlerinden Hacer ŞİMŞEK md.yardımcısı olarak atandı.
Okul müdürü Mustafa KAHYA 02. mayıs 2006 tarihinde görevine geri döndü.

25.08.2010 tarihinde Osman GÖLCÜK okul müdürü olarak göreve başladı.

24.08.2010 tarihinde Meral ÇOMRUK okulumuzdaki müdür yardımcılığı görevine başladı.

Müşerref Gündoğdu İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Müşerref Gündoğdu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Müşerref Gündoğdu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Müşerref Gündoğdu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Müşerref Gündoğdu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: MÜŞERREF GÜNDOĞDU İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: İSTİKLAL MH. 603 SK.NO:1

Telefon Numarası: 2563121632

Faks Numarası:Bilgi Yok

E-mail Adresi : muserrefgundogduioo@meb.k12.tr

Web Adresi:Müşerref Gündoğdu İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberi.biz -
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt