Mustafa Çiloğlu Kimdir - Mustafa Çiloğlu Biyografisi

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
52
Coin
256,936
Mustafa Çiloğlu Kimdir - Mustafa Çiloğlu Resimleri - Mustafa Çiloğlu Biyografisi - Mustafa Çiloğlu Hakkında

Mustafa Çiloğlu (d. 1954, Burdur, Türkiye), Türk siyasetçi.

İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisi'ni bitirdi. Serbest Ticaret, İl Genel Meclis ve İI Daimi Encümen Üyeliği, XIX.ve XX. Dönem Burdur Milletvekiliği ile Devlet Bakanlığı yaptı.Evli ve Bir çocuk babasıdır..

Similar threads

• Soru
Mustafa Çiloğlu Kimdir - Mustafa Çiloğlu Resimleri - Mustafa Çiloğlu Biyografisi - Mustafa Çiloğlu Hakkında Mustafa Çiloğlu (d. 1954, Burdur, Türkiye), Türk siyasetçi. İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisi'ni bitirdi. Serbest Ticaret, İl Genel Meclis ve İI Daimi Encümen Üyeliği, XIX.ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  • Soru
Mustafa Şükrü Elekdağ Kimdir - Mustafa Şükrü Elekdağ Resimleri - Mustafa Şükrü Elekdağ Biyografisi - Mustafa Şükrü Elekdağ Hakkında Mustafa Şükrü Elekdağ (d. 1924, İstanbul, Türkiye), Türk siyasetçi. 29 Eylül 1924’te İstanbul’da doğdu. Galatasaray Lisesi ve İstanbul Yüksek İktisat ve Ticaret...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
  • Soru
Mustafa Poyraz Kimdir - Mustafa Poyraz Resimleri - Mustafa Poyraz Biyografisi - Mustafa Poyraz Hakkında Mustafa Poyraz (d. 1957, Kahramanmaraş, Türkiye), Türk siyasetçi. Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu. Serbest eczacılık, Kahramanmaraş Eczacılar Odası Yönetim Kurulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru
Mustafa Pehlivan Kim,Mustafa Pehlivan biyografisi,Mustafa Pehlivan hakkında bilgi Mustafa Pehlivan Kimdir, Hayatı 1961 Yılında Yalova’nın Samanlı Köyünde doğan Mustafa Pehlivan, Ak Parti Yalova Kurucular Kurulu İl Yönetim Kurul Üyeliği Görevinde Bulundu. A.Ü.Siyasal Bilimler Fakültesinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  • Soru
Mustafa Kabakcı Biyografisi, Mustafa Kabakçı Kimdir, Mustafa Kabakcı Hakkında Bilgi Mustafa Kabakcı, 5 Nisan 1954 yılında Konya İnsuyu'da doğdu. Babasının adı Tahsin, annesinin adı Elife'dir. Sanayici ve İş Adamı; Öğretmen Okulu ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Önlisans...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Üst Alt