Mustafa Elitaş Kimdir - Mustafa Elitaş Biyografisi

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
52
Coin
256,936
Mustafa Elitaş Biyografisi
Mustafa Elitaş Özgeçmişi
Mustafa Elitaş Hakkında Bilgi
Mustafa Elitaşı Hayatı

Mustafa ELİTAŞ (1957 - )

05.02.1957 yılında Kayseri’de doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilini Kayseri’de tamamladı.
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi İKT. MLY. Bölümünden mezun oldu.
Ankara’da talebe iken bir firmada 2 yıl muhasebe ve pazarlama biriminde çalıştıktan sonra LV. MLY. Okulunda askerlik görevini ifa etti.
1983 yılında 2000 yılına kadar özel bir şirkette genel müdür ve yönetim kurulu başkanlığı yaptı.
2001 yılında kendi işyerini kurdu.
1994 yılında Anavatan Partisinden Belediye Başkanlığına aday oldu.
Türkiye ihracatlar meclisi, Elif TV yönetim kurulunda, Mülkiyeler Birliği, Sanayiciler Derneği, Sanayi Odası, Huzur Evi Derneği, KAYSİAD gibi dernek ve kuruluşlarda yönetim kollarında ve üyeliklerinde bulundu.
Halen AKDENİZ İHRACATLAR BİRLİĞİ Başkan vekili ve Sanayi Odası meclis üyesidir.
Evli ve üç çocuk babasıdır.
22. Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili olarak T.B.M.M.'ne girdi.

mustafaelitas.com

Similar threads

• Soru
Mustafa Elitaş Biyografisi Mustafa Elitaş Özgeçmişi Mustafa Elitaş Hakkında Bilgi Mustafa Elitaşı Hayatı Mustafa ELİTAŞ (1957 - ) 05.02.1957 yılında Kayseri’de doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilini Kayseri’de tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi İKT. MLY. Bölümünden mezun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
  • Soru
Mustafa Bilici biyografisi,Mustafa Bilici hakkında bilgi,Mustafa Bilici Kim Mustafa Bilici Kimdir, Hayatı 1 Ocak 1969 tarihinde Van merkezde doğdum. İlk, Orta ve Lise eğitimimi Van’da tamamladı. Van Ticaret Meslek Lisesini 1986 yılında bitirerek, Üniversite eğitimime, Erzurum Atatürk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
  • Soru
Mustafa Pehlivan Kim,Mustafa Pehlivan biyografisi,Mustafa Pehlivan hakkında bilgi Mustafa Pehlivan Kimdir, Hayatı 1961 Yılında Yalova’nın Samanlı Köyünde doğan Mustafa Pehlivan, Ak Parti Yalova Kurucular Kurulu İl Yönetim Kurul Üyeliği Görevinde Bulundu. A.Ü.Siyasal Bilimler Fakültesinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
  • Soru
Mustafa Demir biyografisi Mustafa Demir hakkında bilgi 1959 yılında Diyarbakır da doğdu. İlkokulu Diyarbakır Ergani de, orta ve lise eğitimini Kahramanmaraş ta tamamladı. 1979 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi nden 1983 yılında mezun oldu. Daha sonra da yine kendisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
  • Soru
Prof. Dr. Mustafa Şahin kimdir, Prof. Dr. Mustafa Şahin hayatı, Prof. Dr. Mustafa Şahin biyografisi Doğum Tarihi : 03.03.1961 Doğum Yeri : Yeniceköy, Seydişehir, Konya Medeni Durumu : Evli, 3 Çocuk Babası Öğrenim: İlkokul : Yeniceköy, 1968-1972 Ortaokul : Seydişehir, 1973-1975 Lise : İstanbul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Üst Alt