Mustafa Elitaş Biyografisi
Mustafa Elitaş Özgeçmişi
Mustafa Elitaş Hakkında Bilgi
Mustafa Elitaşı Hayatı
Mustafa ELİTAŞ (1957 - )
05.02.1957 yılında Kayseri’de doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilini Kayseri’de tamamladı.
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi İKT. MLY. Bölümünden mezun oldu.
Ankara’da talebe iken bir firmada 2 yıl muhasebe ve pazarlama biriminde çalıştıktan sonra LV. MLY. Okulunda askerlik görevini ifa etti.
1983 yılında 2000 yılına kadar özel bir şirkette genel müdür ve yönetim kurulu başkanlığı yaptı.
2001 yılında kendi işyerini kurdu.
1994 yılında Anavatan Partisinden Belediye Başkanlığına aday oldu.
Türkiye ihracatlar meclisi, Elif TV yönetim kurulunda, Mülkiyeler Birliği, Sanayiciler Derneği, Sanayi Odası, Huzur Evi Derneği, KAYSİAD gibi dernek ve kuruluşlarda yönetim kollarında ve üyeliklerinde bulundu.
Halen AKDENİZ İHRACATLAR BİRLİĞİ Başkan vekili ve Sanayi Odası meclis üyesidir.
Evli ve üç çocuk babasıdır.
22. Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili olarak T.B.M.M.'ne girdi.
mustafaelitas.com
Mustafa Elitaş Özgeçmişi
Mustafa Elitaş Hakkında Bilgi
Mustafa Elitaşı Hayatı
Mustafa ELİTAŞ (1957 - )
05.02.1957 yılında Kayseri’de doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilini Kayseri’de tamamladı.
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi İKT. MLY. Bölümünden mezun oldu.
Ankara’da talebe iken bir firmada 2 yıl muhasebe ve pazarlama biriminde çalıştıktan sonra LV. MLY. Okulunda askerlik görevini ifa etti.
1983 yılında 2000 yılına kadar özel bir şirkette genel müdür ve yönetim kurulu başkanlığı yaptı.
2001 yılında kendi işyerini kurdu.
1994 yılında Anavatan Partisinden Belediye Başkanlığına aday oldu.
Türkiye ihracatlar meclisi, Elif TV yönetim kurulunda, Mülkiyeler Birliği, Sanayiciler Derneği, Sanayi Odası, Huzur Evi Derneği, KAYSİAD gibi dernek ve kuruluşlarda yönetim kollarında ve üyeliklerinde bulundu.
Halen AKDENİZ İHRACATLAR BİRLİĞİ Başkan vekili ve Sanayi Odası meclis üyesidir.
Evli ve üç çocuk babasıdır.
22. Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili olarak T.B.M.M.'ne girdi.
mustafaelitas.com