Mustafa Poyraz Kimdir - Mustafa Poyraz Biyografisi

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
52
Coin
256,936
Mustafa Poyraz Kimdir - Mustafa Poyraz Resimleri - Mustafa Poyraz Biyografisi - Mustafa Poyraz Hakkında

Mustafa Poyraz (d. 1957, Kahramanmaraş, Türkiye), Türk siyasetçi.

Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu. Serbest eczacılık, Kahramanmaraş Eczacılar Odası Yönetim Kurulu üyeliği, Kahramanmaraş Belediye Meclis Üyeliği yaptı.

15 Ağustos 2002 tarihinde Belediye meclisi tarafından Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı görevine getirildi. 28 Mart 2004 tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde tekrar Kahramanmaraş Belediye Başkanlığına seçildi. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Similar threads

• Soru
Mustafa Poyraz Kimdir - Mustafa Poyraz Resimleri - Mustafa Poyraz Biyografisi - Mustafa Poyraz Hakkında Mustafa Poyraz (d. 1957, Kahramanmaraş, Türkiye), Türk siyasetçi. Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu. Serbest eczacılık, Kahramanmaraş Eczacılar Odası Yönetim Kurulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  • Soru
Vefa Poyraz Kimdir - Vefa Poyraz Resimleri - Vefa Poyraz Biyografisi - Vefa Poyraz Hakkında Vefa Poyraz, eski Trabzon, Bursa ve İstanbul valisi. 1918 yılında Nevşehir’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Nevşehir’de yapan Vefa Poyraz, 1932 yılında İstanbul’daki Maltepe Askeri Lisesi'ne girmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
  • Soru
Fahrettin Poyraz hakkında Bilgi, Fahrettin Poyraz Biyografisi, Fahrettin Poyraz Kimdir özgeçmişiFahrettin Poyraz 3 Temmuz 1968 yılında Kütahya Domaniç'te doğdu. Babasının adı Hilmi, annesinin adı Habibe'dir. Denetçi; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. Yüksek lisansını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
  • Soru
Mustafa Pehlivan Kim,Mustafa Pehlivan biyografisi,Mustafa Pehlivan hakkında bilgi Mustafa Pehlivan Kimdir, Hayatı 1961 Yılında Yalova’nın Samanlı Köyünde doğan Mustafa Pehlivan, Ak Parti Yalova Kurucular Kurulu İl Yönetim Kurul Üyeliği Görevinde Bulundu. A.Ü.Siyasal Bilimler Fakültesinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  • Soru
Mustafa Demir biyografisi Mustafa Demir hakkında bilgi 1959 yılında Diyarbakır da doğdu. İlkokulu Diyarbakır Ergani de, orta ve lise eğitimini Kahramanmaraş ta tamamladı. 1979 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi nden 1983 yılında mezun oldu. Daha sonra da yine kendisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Üst Alt