Mustafa Şahin Hakkında Bilgi,
Mustafa Şahin Biyografi,
Mustafa Şahin Kimdir1970 doğumlu olan yazar ilk, orta ve lise öğrenimini doğum yeri olan Karabük’te,
yüksek öğrenimini Trabzon K.T.Ü. Eğitim Fakültesi’nde tamamlamıştır.
Edebiyat üzerine çalışmaları lise yıllarında şiir yazarak başlamıştır.
Öğretmenlik yapmaya başladığında ise şiiri eğitim ve sınav sistemi üzerine çalışmalarının gölgesinde kalmıştır.
Çeşitli mahalli gazetelerde eğitim ve sınav sistemi üzerine seri yazıları yayınlanmıştır.
Evli ve iki çocuk babası olan yazar, halen bir özel öğretim kurumunda öğretmenlik yapmaktadır.
Daha sonraki zamanlarda şiirle birlikte deneme ve hikayeler de yazmaya başlamıştır. Çalışmalarının bir kısmını mahalli gazetelerde yayınlamışsa da aradığını bulamayıp mahalli gazetelerde yazmaktan vazgeçmiştir.
Edebiyat dergilerine yönelmiş olup yayınlanmış olan şiir, deneme ve hikayeleri bulunmaktadır.
Çalışmalarına :
- Şiir
- Deneme
- Hikâye
- Eğitim sistemi
- Sınav başarısını artırma
Türlerinde devam etmekte olan yazarın yayınlanmış bir kitabı bulunmamaktadır.
Mustafa Şahin Biyografi,
Mustafa Şahin Kimdir1970 doğumlu olan yazar ilk, orta ve lise öğrenimini doğum yeri olan Karabük’te,
yüksek öğrenimini Trabzon K.T.Ü. Eğitim Fakültesi’nde tamamlamıştır.
Edebiyat üzerine çalışmaları lise yıllarında şiir yazarak başlamıştır.
Öğretmenlik yapmaya başladığında ise şiiri eğitim ve sınav sistemi üzerine çalışmalarının gölgesinde kalmıştır.
Çeşitli mahalli gazetelerde eğitim ve sınav sistemi üzerine seri yazıları yayınlanmıştır.
Evli ve iki çocuk babası olan yazar, halen bir özel öğretim kurumunda öğretmenlik yapmaktadır.
Daha sonraki zamanlarda şiirle birlikte deneme ve hikayeler de yazmaya başlamıştır. Çalışmalarının bir kısmını mahalli gazetelerde yayınlamışsa da aradığını bulamayıp mahalli gazetelerde yazmaktan vazgeçmiştir.
Edebiyat dergilerine yönelmiş olup yayınlanmış olan şiir, deneme ve hikayeleri bulunmaktadır.
Çalışmalarına :
- Şiir
- Deneme
- Hikâye
- Eğitim sistemi
- Sınav başarısını artırma
Türlerinde devam etmekte olan yazarın yayınlanmış bir kitabı bulunmamaktadır.