Son konular

Müyesser Yıldız Kimdir - Müyesser Yıldız Biyografisi

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
57
Coin
256,936
Müyesser Yıldız kimdir - Müyesser Yıldız hakkında - Müyesser Yıldız biyografisi - Müyesser Yıldız resimleri

Ergenekon Davası kapsamında evinde arama yapılan ve gözaltına alınan Müyesser Yıldız, 1983 yılında gazeteciliğe başladı. Sırasıyla Tercüman, Günaydın, Akşam gazetelerinde ve Nokta Dergisi'nde çalıştı.

Yıldız bir süre Devlet eski Bakanı Sadi Somuncuoğlu'nun basın müşavirliği görevinde bulundu. Avaztürk haber sitesinin kurucularından Yıldız, bir süredir Odatv'de köşe yazarlığı yapıyordu.

Yıldız'ın "100 yılın hesabı/Türk’ü tasfiye projesi" adlı bir kitabı bulunuyor.

Similar threads

• Soru
Müyesser Yıldız kimdir - Müyesser Yıldız hakkında - Müyesser Yıldız biyografisi - Müyesser Yıldız resimleri Ergenekon Davası kapsamında evinde arama yapılan ve gözaltına alınan Müyesser Yıldız, 1983 yılında gazeteciliğe başladı. Sırasıyla Tercüman, Günaydın, Akşam gazetelerinde ve Nokta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru
Şamil Tayyar Kimdir - Şamil Tayyar Resimleri - Şamil Tayyar Biyografisi - Gazeteci Şamil Tayyar Şıh Şamil Tayyar, (d. 1965, Gaziantep, Türkiye) Star Gazetesi Ankara Temsilcisi ve köşe yazarı, kitap yazarı, gazeteci, eski siyasetçi. 1965 yılında Gaziantep'in İslahiye ilçesinde doğdu. İlk orta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
  • Soru
Erol Günaydın Kimdir - Erol Günaydın Biyografisi - Erol Günaydın Biyografi -Erol Günaydın Hayatı -Erol Günaydın Hakkında Kavuklu Hamdi'den İsmail Dümbüllü'lere kadar süren meddahlık geleneğinin son temsilcilerinden hem meddah, hem tiyatro sanatçısı olan Erol Günaydın; 1933 yılında Akçaabat'ta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
  • Soru
M. Nedim Hazar Kimdir - M. Nedim Hazar Resimleri - M. Nedim Hazar Biyografisi - M. Nedim Hazar Hakkında M. Nedim Hazar, (d. 1966 Şanlıurfa) gazeteci, yazar, sinema eleştirmeni. İlk, orta, lise eğitimini Şanlıurfa'da tamamladı. 1986 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
  • Soru
Ardan Zentürk Kimdir - Ardan Zentürk Resimleri - Ardan Zentürk Biyografisi - Ardan Zentürk Hakkında Ardan Zentürk Star Gazetesi yazarı. Türk özel televizyon haberciliğinin, 1993-97 yılları arasında yürüttüğü Star TV Haber Genel Yayın Yönetmenliği nedeniyle kurucu duayenlerinden biri olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Üst Alt