Son konular

Muzaffer Baştopçu Kimdir - Muzaffer Baştopçu Biyografisi

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
57
Coin
256,936
Muzaffer Baştopçu Biyografisi
Muzaffer Baştopçu Özgeçmişi
Muzaffer Baştopçu Hayatı
Muzaffer Baştopçu Kim

Muzaffer Baştopçu (1948 - )
Türkiye Büyük Millet Meclisi 23. Dönem Milletvekili

Muzaffer Baştopçu, 20 Haziran 1948'de Ankara'da doğdu. Babasının adı Mümtaz Ömer, annesinin adı Züleyha Melahat'tır.

Yüksek Kimyager; Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kimya Bölümü'nü bitirdi. Yüksek lisansını aynı bölümde tamamladı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde asistanlık yaptı. Kimya Teknik Lisesi ve Erkek Teknik Yüksek Öğretmen Okulu'nda Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. Petkim Holding AŞ'de İşletme Şefi, İşletme Başmühendisi, Proje Başmühendisi ve Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Körfez Belediye Başkanlığı görevine seçildi. Körfez Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı görevini yürüttü. 22. Dönem Kocaeli Milletvekili.

Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Baştopçu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Similar threads

• Soru
Muzaffer Baştopçu Biyografisi Muzaffer Baştopçu Özgeçmişi Muzaffer Baştopçu Hayatı Muzaffer Baştopçu Kim Muzaffer Baştopçu (1948 - ) Türkiye Büyük Millet Meclisi 23. Dönem Milletvekili Muzaffer Baştopçu, 20 Haziran 1948'de Ankara'da doğdu. Babasının adı Mümtaz Ömer, annesinin adı Züleyha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  • Soru
Halil İnalcık Kimdir - Halil İnalcık Biyografisi 26 Mayıs 1916'da dünyaya gelen Halil İnalcık aslen Kırım Tatarıdır. Ailesi, 1905 yılında İstanbul Kanatlarımın Altında'a yerleşmişti ve babası Seyit Osman Nuri, burada bir kolonya imalathanesi işletmişti. Halil İnalcık 8 yaşındayken ailesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
  • Soru
Afif Demirkıran Hakkında bilgi Afif Demirkıran Biyografisi 1 Ocak 1952'de Siirt Kurtalan'da doğdu. Babasının adı M. Şerif, annesinin adı Hanife'dir. Maden Yüksek Mühendisi, Plânlama Uzmanı ve Ekonomist; İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi'ni bitirdi. İngiltere Leeds Üniversitesi'nde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
  • Soru
Abdullah Çalışkan Biyografisi Abdullah Çalışkan Özgeçmişi Abdullah Çalışkan Hayatı Abdullah Çalışkan Milletvekili Abdullah Çalışkan (1974 - ) 16 Mart 1974'te Ankara'da doğdu. Babasının adı Kemal, annesinin adı Ümüş'tür. Avrupa Birliği Uzmanı; Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru
Hasan Ali Çelik, Hasan Ali Çelik Özgeçmiş, Hasan Ali Çelik Kimdir, Hasan Ali Çelik Hakkında Bilgi Hasan Ali Çelik Biyografisi Hasan Ali Çelik, 2 Mayıs 1959 yılında Sakarya Bezirgân Beldesi'nde doğdu. Babasının adı Emrullah, annesinin adı Hanım'dır. Öğretim Üyesi; Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
Üst Alt