Nazlı Pınar Kaya hangi filmlerde oynadı? Nazlı Pınar Kaya, Türk sinemasında yer alan başarılı bir oyuncudur. Nazlı Pınar Kaya, kariyeri boyunca birçok farklı filmde rol almıştır. Oyuncunun yer aldığı filmler arasında komedi, drama ve romantik türler bulunmaktadır. Kaya, başarılı performansı ile izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Filmlerdeki oyunculuk yeteneği ve güçlü karakterleri ile dikkat çeken Nazlı Pınar Kaya, Türk sinemasında önemli bir yer edinmiştir. Oyuncunun popüler filmleri arasında adından sıkça söz ettiren yapıtlar bulunmaktadır. Nazlı Pınar Kaya, sinema kariyerine devam etmekte ve yeni projelerde yer almaktadır.
İçindekiler
1. Yol Arkadaşım: Nazlı Pınar Kaya, 2017 yapımı bu komedi filminde rol almıştır. Film, iki arkadaşın yollarını ayırmadan önceki son tatillerini konu alır.
2. Koca Dünya: 2016 yapımı bu dram filminde Nazlı Pınar Kaya da yer almıştır. Film, bir köyde yaşayan insanların hayatlarını anlatır.
3. Kardeşim Benim: Bu komedi filmi serisinin ilk filmidir ve 2016 yılında gösterime girmiştir. Nazlı Pınar Kaya da bu filmde rol almıştır.
4. Kardeşim Benim 2: Kardeşim Benim serisinin ikinci filmi olan bu yapım, 2017 yılında vizyona girmiştir. Nazlı Pınar Kaya da bu filmde yer almıştır.
5. Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok: Nazlı Pınar Kaya, 2018 yapımı bu romantik komedi filminde rol almıştır.
6. İncir Reçeli 2: 2014 yapımı olan bu romantik dram filminde Nazlı Pınar Kaya da yer almıştır.
7. Yok Artık!: 2015 yapımı bu komedi filminde Nazlı Pınar Kaya rol almıştır.
8. İki Kafadar: Chinese Connection: 2015 yapımı bu komedi filminde Nazlı Pınar Kaya da yer almıştır.
9. İki Kafadar: Chinese Connection 2: İki Kafadar serisinin ikinci filmi olan bu yapım, 2016 yılında gösterime girmiştir. Nazlı Pınar Kaya da bu filmde rol almıştır.
10. Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok 2: Nazlı Pınar Kaya, 2024 yapımı bu romantik komedi filminde de rol almıştır.
Bu sadece Nazlı Pınar Kaya’nın oynadığı bazı filmlerdir. Kendisi daha pek çok yapımın kadrosunda yer almıştır. Oyunculuğuyla tanınan Nazlı Pınar Kaya, Türk sinemasında önemli bir yer edinmiştir. Filmlerdeki performanslarıyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.
Nazlı Pınar Kaya, Yol Arkadaşım filminde rol aldı.
Baba Parası filminde yer aldı.
Organik Aşk Hikayeleri filminde oynadı.
Yolcu filminde rol aldı.
Yapayalnız filminde yer aldı.
İçindekiler
Nazlı Pınar Kaya Hangi Filmlerde Oynadı?
Nazlı Pınar Kaya, Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Pek çok yapımda rol almıştır. İşte Nazlı Pınar Kaya’nın oynadığı bazı filmler:1. Yol Arkadaşım: Nazlı Pınar Kaya, 2017 yapımı bu komedi filminde rol almıştır. Film, iki arkadaşın yollarını ayırmadan önceki son tatillerini konu alır.
2. Koca Dünya: 2016 yapımı bu dram filminde Nazlı Pınar Kaya da yer almıştır. Film, bir köyde yaşayan insanların hayatlarını anlatır.
3. Kardeşim Benim: Bu komedi filmi serisinin ilk filmidir ve 2016 yılında gösterime girmiştir. Nazlı Pınar Kaya da bu filmde rol almıştır.
4. Kardeşim Benim 2: Kardeşim Benim serisinin ikinci filmi olan bu yapım, 2017 yılında vizyona girmiştir. Nazlı Pınar Kaya da bu filmde yer almıştır.
5. Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok: Nazlı Pınar Kaya, 2018 yapımı bu romantik komedi filminde rol almıştır.
6. İncir Reçeli 2: 2014 yapımı olan bu romantik dram filminde Nazlı Pınar Kaya da yer almıştır.
7. Yok Artık!: 2015 yapımı bu komedi filminde Nazlı Pınar Kaya rol almıştır.
8. İki Kafadar: Chinese Connection: 2015 yapımı bu komedi filminde Nazlı Pınar Kaya da yer almıştır.
9. İki Kafadar: Chinese Connection 2: İki Kafadar serisinin ikinci filmi olan bu yapım, 2016 yılında gösterime girmiştir. Nazlı Pınar Kaya da bu filmde rol almıştır.
10. Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok 2: Nazlı Pınar Kaya, 2024 yapımı bu romantik komedi filminde de rol almıştır.
Bu sadece Nazlı Pınar Kaya’nın oynadığı bazı filmlerdir. Kendisi daha pek çok yapımın kadrosunda yer almıştır. Oyunculuğuyla tanınan Nazlı Pınar Kaya, Türk sinemasında önemli bir yer edinmiştir. Filmlerdeki performanslarıyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.
Nazlı Pınar Kaya Hangi Filmlerde Oynadı?
Nazlı Pınar Kaya Hangi Filmlerde Oynadı? |
1. Yol Arkadaşım filminde rol aldı. |
2. Baba Parası filminde yer aldı. |
3. Organik Aşk Hikayeleri filminde oynadı. |
4. Yolcu filminde rol aldı. |
5. Yapayalnız filminde yer aldı. |
Nazlı Pınar Kaya, Yol Arkadaşım filminde rol aldı.
Baba Parası filminde yer aldı.
Organik Aşk Hikayeleri filminde oynadı.
Yolcu filminde rol aldı.
Yapayalnız filminde yer aldı.