Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ne ise yarar yavru kediye?

Modoratör

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

Ne işe yarar yavru kediye?​

Yetişkin mamasında bir yavru kediye yetecek kadar vitamin olmadığından yavru kedinin gelişmesi için yeterli değildir. Bu yüzden yavru maması varsa onu kullanın ama yetişkin maması bitmediyse bitene kadar kullanın sonraki alıcağınız mamayı yavru maması alırsınız.

Yavru Kedi maması bitmeden yavru maması alın.?​

Yetişkin kedi maması bitince ya da bitmeden yavru kedi maması alın. Yavru maması şuanda elinizde varsa ikisini karıştırın bence en azından bitene kadar da vitamin almaya başlamış olur Kedinizin en hızlı büyüdüğü, kaliteli mamaya en çok ihtiyacı olduğu zamanlarda bu hataya düşmeyin.

Yavru kuru Mama vermemiş yavru?​

Yavru kuru Mama vermemiş yavru?
**Kedim 1.5-2 Aylik. Öteki sahibi hiç yaş mama vermemiş yavru kuru mama veriyormus. Bana teslim ederken biraz vermişti o bitince enjoy yetişkin mamasi kullandim henüz zararini görmedim bi paket bitmek üzere yenisini alicam bir şey olur mu. Veya araya yavru mamasi karistirayim mi?

Yavru kuru Mama istiyormus?​

Öteki sahibi hiç yaş mama vermemiş yavru kuru mama veriyormus. Bana teslim ederken biraz vermişti o bitince enjoy yetişkin mamasi kullandim henüz zararini görmedim bi paket bitmek üzere yenisini alicam bir şey olur mu. Veya araya yavru mamasi karistirayim mi? **

Yani kedi yavrusu ölü veya sorunlu doğmuş olabilir.?​

yavrusu ölü veya sorunlu doğmuş olabilir. cılız veya sakat yavruları ısrarla beslemedikleri de tarafımdan deneyimlenmiştir. kedi kedidir, kendi içgüdüleriyle yaşar ve onu insani kurallara göre değerlendirmemek gerekir. mesela kedi nankör değildir, çünkü nankörlük insanlara dair bir olgudur.

Peki ki ölü bir anne kedi, bir ölü yavru?​

Peki ki ölü bir anne kedi, bir ölü yavru?
genelde diğer yavrularına bakabilmek için yapar bunu… ölü bir anne kedi, tüm yavruların ölümü demekken bir ölü yavru kedi, annenin yaşamasına ve haliyle diğer yavruların yaşamasına olanak sağlar. çoğunluk için azınlığın fedasına dair bir doğa olayıdır… insan vicdanı ile anlayabilmek pek olası değil.

Merhaba,

Yavru kedilere özen göstermek çok önemli bir konudur, çünkü onların doğru beslenmeleri ve bakımları sağlanmalıdır. Yavru kedilerin büyüme dönemlerinde ihtiyaç duydukları besinler yetişkin kedilerle aynı değildir, bu nedenle yavru maması tercih edilmelidir. Yavru kedilerin büyüme ve gelişme süreçlerinde alması gereken protein, yağ, vitamin ve mineral miktarları yetişkin kedilere göre farklıdır.

Eğer elinizde yavru kedi maması varsa ve bitmeden yetişkin kedi maması almak durumunda kaldıysanız, önerim bir süre karışık mama vermektir. Böylece yavrunuz hem yavru mamasının gerekli besin değerlerini alırken, hem de alışık olduğu mama tadını koruyabilir. Ancak uzun vadede yavru kedi mamasına geçiş yapmanız daha sağlıklı olacaktır.

Ölü bir anne kedi, bir ölü yavruya bakmak genellikle diğer yavruları için yapılır. Kediler doğal içgüdüleriyle hareket ederler ve bazı durumlarda tek bir yavrunun bile hayatta kalması için bu fedakarlığı yapabilirler. İnsanlar olarak bu durumu tam olarak anlamak zor olabilir ancak doğanın işleyişi içerisinde bir yer kaplar.

Yavru kedinizin sağlığı ve mutluluğu için uygun bakımı ve beslenmeyi sağlamak önemlidir. Eğer bu konuda daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa veya başka sorularınız varsa buradayım, yanıtlamaktan mutluluk duyarım.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri