Modoratör
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Nişan için erkeğe ne alınır?
Genellikle; erkek pijama takımı, erkek gömlek, pantolon, kravat, kemer, damadın nişanda giyeceği takım, erkek terliği, damat havlusu, erkek iç çamaşırları, parfüm ve kişisel bakım seti, damat tıraş seti, erkek saati, kol düğmeleri, şeklinde hazırlanır.Nişan Bohçasında damadın ailesine ne konur?
Nişan Bohçasında damadın ailesine ne konur?Bu konuyla ilgili şöyle bir tavsiyem var . Ben damat hariç diğer kişilere bohça yerine süslü üstü işlemeli hurçlar aldım….Kayın baba
- Seccade.
- Gömlek(kaliteli bir gömlek)
- Çorap.
- Lif.
- Kenarı dantelli Havlu.
- Tesbih : Şart değil.
- İç çamaşırı : Atlet koyulabilir. Ben koymadım.
- Pantolonluk kumaş : Şart değil ben koymadım.
Nişan tepsisine konan parayı kim alır?
Nişan tepsisine konan parayı kim alır?Kız tarafı özel ikramlar hazırlar. Yani nişanı kız tarafı hazırlar ve yapar. Nişan tepsisini de erkek tarafı alır, kız evine getirir.
Nişan da kıza ne alınır?
Alyans haricinde çoğu bölgede geline iki adet bilezik alınır.- İşlemeli banyo havlusu ve lifi.
- Takı seti ( kolye, bilezik, küpe)
- Çanta.
- Sabahlık ve gecelik seti.
- Krem seti.
- El ve ayak bakım seti.
- Çorap.
- Epilasyon seti.
Isteme yüzüklerini kim alır?
Isteme yüzüklerini kim alır?Özel anlarda ve ailenizle bolca fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyin. Söz yüzüğü erkek tarafından, nişan alyansları ise kız tarafından alınır. Ancak her iki merasimi de aynı gün içerisinde gerçekleştirmeyi düşünüyorsanız yüzükleri erkek tarafının alması bir teklif anlamına geleceği için daha uygun olacaktır.
Kaynana nişan bohçasına ne konur?
Kaynana nişan bohçasına ne konur?Eş olanları eşleriyle birlikte aynı bohçaya koyabilirsiniz. Benim aldıgım hurçlar büyüktü….Kayın baba
- Seccade.
- Gömlek(kaliteli bir gömlek)
- Çorap.
- Lif.
- Kenarı dantelli Havlu.
- Tesbih : Şart değil.
- İç çamaşırı : Atlet koyulabilir. Ben koymadım.
- Pantolonluk kumaş : Şart değil ben koymadım.