Oğretmenevi uye aidatı kaldırıldı

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,935
Oğretmenevlerine uye olmak isteyen oğretmenler aidat odemeyecek

Milli Eğitim Bakanlığınca imzalanan Kurum İdari Kurulu Calışma Raporunda yer alan Oğretmenevi uye aidatı uygulamasının kaldırılarak, tum eğitim calışanlarının oğretmenevi uyesi olarak kabul edilmesi calışmalarının başlatılması onerisi kabul edildi

Oğretmenevi uye aidatı konusu hakkında bilgi veren EğitimBirSen Şube Başkanı Bekir Şen; Bakanlık yetkilileriyle mutabakata vararak imza altına aldığımız 'Oğretmenevi uye aidatı uygulamasının kaldırılarak, tum eğitim calışanlarının oğretmenevi uyesi olarak kabul edilmesi calışmalarının başlatılması onerisi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kabul edildi

Buna gore; artık oğretmenevlerine uye olmak isteyen oğretmenler her yıl aidat odemeyecekDaha once oğretmenlere uygulanan indirimli tarifeden yararlanamayan diğer eğitim calışanları da bu duzenlemeyle oğretmenevlerinden indirimli olarak faydalanabilecek 2024 yılı icin oğretmenlerden alınan yıllık 60 liralık aidat, girişimlerimiz sonucu 2024 yılında 25 TL'ye duşurulmuştu Yapılan son duzenlemeyle birlikte artık hicbir eğitim calışanından oğretmenevi aidatı alınmayacak

imagesogretmeneviuyeaidatikaldirildi5b07eebcff
sabah

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt