ÖKSÜRÜK ŞURUBU ÇAYI
KENDİ ŞURUBUNU KENDİN YAP !
NE VARSA ESKİLER DE VAR !
ESKİDEN NİNELERİMİZ HEP BUNU YAPARLARMIŞ !
Malzemeler :
- 1 Yeşil Elma
- 1 Adet Çubuk Tarçın
- 1 Çay Kaşığı Zencefil Tozu
- 2 Tane Karanfil
- 1 Tutam Ihlamur
- 1/4 Limonun Suyu
- 1 Talı Kaşığı Bal.Yeşil elmanın kabuğunu soyun, elmanın orta kısmını, çekirdekleri ve kabukları demliğe koyun. İçine çubuk tarçını, zencefili, karanfilleri ve ıhlamuru atın ve 3 dakika kadar kaynatın.
Kaynadıktan sonra kapağı açın ve limon suyunu sıkın.
Soğumaya yakın da balı ilave edin ve için.
Geçmiş Olsun...
KENDİ ŞURUBUNU KENDİN YAP !
NE VARSA ESKİLER DE VAR !
ESKİDEN NİNELERİMİZ HEP BUNU YAPARLARMIŞ !
Malzemeler :
- 1 Yeşil Elma
- 1 Adet Çubuk Tarçın
- 1 Çay Kaşığı Zencefil Tozu
- 2 Tane Karanfil
- 1 Tutam Ihlamur
- 1/4 Limonun Suyu
- 1 Talı Kaşığı Bal.Yeşil elmanın kabuğunu soyun, elmanın orta kısmını, çekirdekleri ve kabukları demliğe koyun. İçine çubuk tarçını, zencefili, karanfilleri ve ıhlamuru atın ve 3 dakika kadar kaynatın.
Kaynadıktan sonra kapağı açın ve limon suyunu sıkın.
Soğumaya yakın da balı ilave edin ve için.
Geçmiş Olsun...