Öreğler İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Öreğler İlköğretim Okulu Hakkında - Öreğler İlköğretim Okulu Tanıtım - Öreğler İlköğretim Okulu Resimleri - Öreğler İlköğretim Okulu İletişim

Öreğler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

1928 Yılında Medrese olarak yeni yazıyı öğretmek amacı ile öğretime başlamıştır.1938 yılında 3 sınıf olarak 3 yıl süreli olmuştur.İlkokul olarak 1945 yılında Eğitime başlamış, 1948 yılında 5 yıl olarak devam etmiştir. 1981 yılında 5 derslikli yeni bina yapılmıştır. İlköğretim okulu olarak sekiz derslikli yeni bina 1993 yılında yapılarak 1995/1996'da Eğitim ve Öğretime başlamıştır. Çifteler Eğitim Enstitüsü mezunu Selim BORAN okulumuzda öğretmen, okul müdürü olarak ve beldemizde belediye başkanı olarak okulumuza büyük hizmetler yapmıştır.

VİZYONUMUZ

* Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; kendini sürekli yenileyen ,değişim ve gelişime açık;kendine güvenli, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyleri hayata ve üst öğrenime hazırlamaktır.
MİSYONUMUZ

*Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip,bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen,ülkesine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.

Öreğler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Simav
Okulun Telefonu: (274) 517 20 07
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: KTAHYA-SMAV (reler lkretim Okulu)
Okulun E-Posta Adresi: oreglerioo@hotmail.com
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Öreğler İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt