Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu Hakkında - Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu Tanıtım - Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu Resimleri - Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu İletişim
Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu Denizli Babadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Babadağ
Okulun Telefonu: 258 4812992
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: GAZİ MAH.ÇUKURBAĞ MEVKİ
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu Denizli Babadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Babadağ
Okulun Telefonu: 258 4812992
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: GAZİ MAH.ÇUKURBAĞ MEVKİ
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok